13 Φεβ 2015

"Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι": δείτε το με προσοχή!


Οι τραυματισμοί που σχετίζονται με τη χρήση ερωτικών παιχνιδιών διπλασιάστηκαν στις Η.Π.Α. από το 2007, με μια ιδιαίτερη άνοδο μετά την κυκλοφορία του βιβλίου που έσπασε κάθε εκδοτικό ρεκόρ...

Σήμερα, θα παιχτεί και στις ελληνικές αίθουσες η πολυσυζητημένη ταινία «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι». Ωστόσο, με βάση τα στοιχεία του Ηλεκτρονικού Συστήματος Καταγραφής Τραυματισμών (National Electronic Surveillance System) μάλλον πρέπει να διαβάσουμε το βιβλίο ή να δούμε την ταινία όντας προσεκτικοί.
Όπως αναφέρεται στην Washington Post με βάση τα στοιχεία του Ηλεκτρονικού Συστήματος Καταγραφής Τραυματισμών των Η.Π.Α. οι τραυματισμοί με ερωτικά παιχνίδια διπλασιάστηκαν από το 2007 και μια μεγάλη άνοδος σημειώθηκε το 2012 και 2013 μετά την κυκλοφορία του βιβλίου – χωρίς ωστόσο να υπάρχουν τεκμηριωμένα στοιχεία ότι αυτά τα δύο συνδέονται.

Οι τραυματισμοί αρχικά ήταν λίγοι, αλλά άρχισαν να αυξάνονται σταθερά από το 2005 και ύστερα όπου 1500 άνθρωποι στις Η.Π.Α. χρειάστηκαν αγωγή για την αντιμετώπισή τους.

Οι μεσήλικες άνδρες ήταν συνήθως αυτοί που τραυματίζονταν συχνότερα. Το 58% των τραυματισμών αφορούσε άνδρες μέσου όρου ηλικίας 44 ετών, ενώ για τις γυναίκες ο μέσος όρος ηλικίας ήταν 30 ετών. Ο γηραιότερος τραυματίας ήταν 85 χρονών.


Πάντως σε αναμονή της κυκλοφορίας του φιλμ στις κινηματογραφικές αίθουσες οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων με ερωτικά είδη και στις δυο πλευρές του Ατλαντικού αναφέρουν ότι έχουν φροντίσει να ανεφοδιαστούν με όλα τα προϊόντα που αναμένεται να ζητηθούν μια και μετά από κάθε κυκλοφορία trailer του φιλμ σημειώνεται άνοδος των πωλήσεων που αναμένεται να κορυφωθεί με την κυκλοφορία του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου