22 Οκτ 2014

Α. ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ: Παραλήρημα του νεοναζί και για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης

Με υβριστικό τρόπο επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ ο χρυσαυγίτης βουλευτής και δημοτικός σύμβουλος Αρτέμης Ματθαιόπουλος, με αφορμή την πρόταση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, Τριαντάφυλλου Μηταφίδη, για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης από τους ναζί.


Ο Α. Ματθαιόπουλος χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ «μόρφωμα» που οδεύει προς την εξουσία και τον Αλ. Τσίπρα «αυριανό υποτακτικό» των ξένων τοκογλύφων και των διεθνών οικονομικών λόμπι.

Σχολιάζοντας την πρόταση ψηφίσματος που κατέθεσε ο Τρ. Μηταφίδης για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης από τα ναζιστικά στρατεύματα, με το αιτιολογικό ότι η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο που γιορτάζει την επέτειο του «ΟΧΙ», δηλαδή την έναρξη του πολέμου και όχι τη λήξη του, ο βουλευτής ισχυρίζεται πως αυτή προσβάλλει το εθνικό φρόνημα και παραποιεί την Ιστορία.

Αφού σπεύδει να προλάβει όσους θέλουν να του χρεώσουν τον χαρακτηρισμό «νεοναζί», ο άνθρωπος που ως μέλος συγκροτήματος έχει εκθειάσει το Αουσβιτς και το Ολοκαύτωμα, διαπιστώνει τη «μεγάλη αντίφαση των συριζαίων», οι οποίοι -όπως λέει- «από τη μια παριστάνουν τους αντιστασιακούς και από την άλλη μισούν τους αντιστασιακούς που πολέμησαν κατά των Ιταλών κατακτητών».

Ξεχνά τους στοίχους που είχε γράψει ο εν λόγο νεοναζί που έλεγαν: «Τ' αστέρι του Δαβίδ με κάνει να ξερνάω/ Αχ, το Αουσβιτς, πόσο το αγαπάω!».

Ο χρυσαυγίτης βουλευτής αναφέρει πως το «ΟΧΙ» το είπε ο εθνικός κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς και όχι ο ελληνικός λαός, όπως υποστηρίζουν οι «αριστεροί αναθεωρητές - παραχαράκτες της Ιστορίας», ενώ προειδοποιεί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι «σε κάθε προσπάθεια παραποίησης ή προσβολής της εθνικής μας μνήμης θα μας βρίσκουν μπροστά τους».


Και πάλι ξέχνα ο χρυσαυγίτης νεοναζί ότι… οι Δημοκρατίες, ή μάλλον οι Εβραίοι -σύμφωνα με τον στρατηγό Μεταξά- κήρυξαν τον πόλεμο στη Γερμανία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου