26 Σεπ 2014

Μπάχαλο η κυβέρνηση Ντινόπουλος κατά Μητσοτάκη – Άδωνι

Συνεχίζονται τα διαλυτικά σημάδια στην κυβέρνηση Σαμαρά. Και αυτό επιβεβαιώθηκε σήμερα με τις αποστάσεις που πήρε από τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος, όσο και στα ειρωνικά σχολεία του για τον Άδωνι Γεωργιάδη.


Μιλώντας στη πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 ο κ. Ντινόπουλος, ανέφερε τα παρακάτω.
Στη πρώτη περίπτωση αδειάζει τον Κ. Μητσοτάκη επαναλαμβάνοντας ότι «δεν θα γίνουν απολύσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση. Θέλω εργασιακή ειρήνη».
«Στην κόντρα Μητσοτάκη – Δούρου εγώ είμαι με την κ. Δούρου και αυτό που είπε ότι θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ντινόπουλος στον ΑΝΤ-1, προσθέτοντας ότι έδωσε εντολή στο γενικό γραμματέα της αποκεντρωμένης διοίκησης να την εφαρμόσει.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι «ο κ. Μητσοτάκης εφαρμόζει τη νομιμότητα, αλλά το πρόβλημα της αυτοδιοίκησης δεν είναι κάποιοι κατεργαρέοι δήμαρχοι της δεκαετίας του 2000 και τα όσα έκαναν με τις προσλήψεις».

Ο υπουργός Εσωτερικών συμπλήρωσε ότι το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αυτή την εποχή οι δήμοι είναι το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα, και όχι «οι πρακτικές κατεργαρέων δημάρχων της δεκαετίας του 2000» όπως επανέλαβε.

Επίσης το πιο πικρόχολο σχόλιο από γαλάζιο υπουργό δέχτηκε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης.


Ο Αργύρης Ντινόπουλος σχολιάζοντας τη δήλωση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της ΝΔ, για τις καταθέσεις του ανέφερε: «Εγώ στην τράπεζα έχω 3.156 ευρώ. Εγώ με τον Γεωργιάδη έχουμε κάτι κοινό που, ταυτόχρονα, είναι και πολύ διαφορετικό. Ο Άδωνις πουλάει βιβλία, εγώ γράφω»! Τι άλλο να πει για τον Άδωνι. Τα είπε όλα με μια φράση και τον ξεφτίλισε κανονικά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου