8 Αυγ 2013

Συνάντηση του πρόεδρου του ΑΠΣ Ζάκυνθος με τον δήμαρχο για το στάδιο.

Συνάντηση είχε χθες το απόγευμα ο Πρόεδρος του ΑΠΣ Ζάκυνθος κ. Γούναρης με τον Δήμαρχο Ζακύνθου, Στέλιο Μποζίκη και τον υπεύθυνο του Σταδίου, Διονύση Μουζάκη.

Αφού πρώτα  κ. Μποζίκης έδωσε τα συχαρίκια του στον Πρόεδρο του ΑΠΣ Ζάκυνθος για την άνοδο, συζήτησαν θέματα που αφορούν την ομάδα επικεντρωνόμενοι κυρίως στο δημοτικό στάδιο και τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν εις αυτό, όπως την  κατασκευή μεταλλικής κερκίδας χωρητικότητας 300 ατόμων η οποία θα τοποθετηθεί απέναντι από την ήδη υπάρχουσα και ανάμεσα στο Κλειστό Γυμναστήριο και τα παλιά αποδυτήρια.
Επίσης ο Δήμαρχος να δεσμευτικέ για την τοποθέτηση 1.000 αριθμημένων καθισμάτων, το κόστος των οποίων θα φτάσει τα 8.000€ περίπου.

Επίσης θα κατασκευαστεί και χώρος για δημοσιογραφικά θεωρεία, για τον ηλεκτρονικό τύπο (τηλεόραση, ραδιόφωνο) και τον γραπτό τύπο (εφημερίδες).
Έγινε δε συζήτηση με θέμα τη βελτίωση των αποδυτηρίων, ενώ έμεινε σε εκκρεμότητα το θέμα με τους πυλώνες, αν και το ζήτημα αυτό θα ανοίξει σύντομα διότι θα γίνονται αγώνες και βράδυ


Και τέλος αποφασίστηκε η Γενική Συνέλευση να πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο και ώρα 7 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου