16 Σεπ 2012

Άλλη μία ταινία του Hollywood θα γυριστεί στην Ελλάδα απ’ τον Viggo Mortensen


Μετά τον Ethan Hawke και τον Viggo Mortensen, και ο Stephen Baldwin βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα για τα γυρίσματα ενός θρησκευτικού ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει για την Ελλάδα. Συμφωνα με το STAR


Μη φανταστείτε ότι πήγε σε κανένα κοσμοπολίτικο νησί. Όοοχι, ο αδελφός του Alec Baldwin βρέθηκε στο Λουτράκι και μάλιστα δήλωσε ενθουσιασμένος από την ελληνική κουζίνα που απόλαυσε σε εστιατόριο της περιοχής.

Η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου, κα Βασιλική Κατσάνη μίλησε στο κεντρικό δελτίο του STAR και αποκάλυψε τα πάντα για τον διάσημο επισκέπτη της χώρας μας.

Που λέτε λοιπόν, ο Stephen έφαγε φρουτάκια, γαλακτομπούρεκο, μπακλαβαδάκι, ενώ δεν είπε όχι και στους παραδοσιακούς μεζέδες.

Ήταν πολύ προσιτός με όλο τον κόσμο και δεν αρνήθηκε να υπογράψει μερικά αυτόγραφα, ενώ ήταν ευγενικός με όλους και πολύ άμεσος με τον κόσμο.

Αυτό που έκανε μεγάλη εντύπωση στον Stephen ήταν το τσίπουρο και μάλιστα πήρε και ένα μπουκάλι για να το πάει στη γυναίκα του.

Ο ηθοποιός ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα, με τίτλο «Greek for a week» το οποίο θα ασχολείται με τον θρησκευτικό τουρισμό στη χώρα μας.

Για το λόγο αυτό επισκέφτηκε την Αρχαία Κόρινθο και έχει σκοπό να ακολουθήσει τα βήματα του Αποστόλου Παύλου και να πάει στα μέρη που είχε πάει κι εκείνος. Μάλιστα δεν πρόκειται να πάρει χρήματα για το ντοκιμαντέρ αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες το κάνει εθελοντικά μόνο και μόνο για να προωθήσει τον θρησκευτικό τουρισμό στη χώρα μας.

Πηγή Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου