15 Σεπ 2012

Αμόκ διαρρήξεων από 23χρονο στη Κέρκυρα


Μέσα σε λιγότερο από μια ημέρα, διέρρηξε συνολικά τρία σπίτια, δύο καταστήματα και δυο οχήματα, έκλεψε δύο μοτοσυκλέτες, άρπαξε μια τσάντα και αποπειράθηκε να διαρρήξει μια ιδιωτική εκκλησία και δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα.


Ο 23χρονος εντοπίστηκε από άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος και σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν αρκετά κλοπιμαία. Σιγά- σιγά, ομολόγησε τις 13 κλοπές και απόπειρες που είχε διαπράξει μέσα σε λίγες ώρες με μια μοτοσυκλέτα που είχε κλέψει για να μετακινείται.

Από ένα εστιατόριο καφέ στο οποίο παραβίασε την κεντρική είσοδο, είχε αρπάξει μία τηλεόραση, μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και 150 ευρώ. Από δυο σπίτια στην περιοχή των Σπαρτερών έκλεψε δύο κινητά και μια μοτοσυκλέτα που εγκατέλειψε στα Μπαγδάκια Λευκίμμης. Από ένα φορτηγό στην περιοχή Μελικίων έκλεψε ένα τσαντάκι με 150 ευρώ.

Από ένα σπίτι στην περιοχή των Κρητικών πήρε 1.420 ευρώ, πλήθος χρυσαφικών μεγάλης αξίας, ρολόγια, έναν φορητό υπολογιστή και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές. Από ένα εμπορικό στην περιοχή του Ασπρόκαβου έκλεψε μια φωτογραφική μηχανή, έναν φορητό ψηφιακό δίσκο, μια μπαταρία, τσιγάρα και συσκευασίες καπνών.

Από ένα άλλο αυτοκίνητο στο Παλαιοχώρι «βούτηξε» 700 ευρώ και ένα τσαντάκι με καλλυντικά και αρώματα. Ακόμη, άρπαξε την τσάντα 79χρονης που περίμενε το λεωφορείο στα Κρητικά με 150 ευρώ και ένα κινητό, ενώ αποπειράθηκε να παραβιάσει δυο αυτοκίνητο και να διαρρήξει ιδιωτική εκκλησία στην περιοχή του Ασπρόκαβου χωρίς να τα καταφέρει.

Όπως αναφέρει το Π/Θ ΣΕ βάρος του… υπερδραστήριου διαρρήκτη ασκήθηκε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και θα οδηγηθεί στον ανακριτή Κέρκυρας, ενώ ακόμη ερευνάται αν έχει διαπράξει και άλλες κλοπές. -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου