7 Δεκ 2014

Θρίαμβος για την ομάδα του νησιού μας που διέσυρε με 5 - 1 τη Καρδίτσα

Τι το ήθελαν οι Καρδιτσιώτες να έρθουν στη Ζάκυνθο, ας καθόντουσαν εκεί να χάσουν τουλάχιστον στα χαρτιά με τρία μηδέν, όπως προβλέπει ο κανονισμός, παρά να ακούν τα «Έλεος» και «Μη τα παιδία θα πάθουν ψυχολογικά»  και να φεύγουν με 5-1 που από λύπη τους άφησαν να μπει το ένα γκολ, και αυτό έτσι για τη τιμή των οπλών…
.

Η ομάδα παίζοντας σπουδαίο ποδόσφαιρο, έκαναν το απόλυτο στην έδρα τους και έπιασαν την Λαμία στη δεύτερη θέση, που σημειωτέον έχει έναν αγώνα περισσότερο από τον ΑΠΣ

Οι πάνω, από χίλιοι φίλοι της Ζακύνθου, βρέθηκαν στο γήπεδο και παρακολούθησαν μια σπουδαία αναμέτρηση.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους. Μόλις στο 5 ο Λέκκας, εκτέλεσε κόρνερ και οι Οικονόμου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Ο Ευθυμιάδης,  βρίσκει τον Βαρέλα, ο οποίος έκανε μπάσιμο από τα δεξιά και με πλασέ 2-0! Πάλι ο Βαρέλας, με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 3-0. Ο Βαρέλας, στο 82’ σε εκπληκτική μέρα, πέρασε όλη την άμυνα της Αναγέννησης και έκανε το 4-0.  Οι γηπεδούχοι δεν είπαν την τελευταία τους λέξη, καθώς στο 86 με προβολή ο  Παπαδημητρίου, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0. Η Αναγέννηση, σε δεύτερο ρόλο στην Ζάκυνθο, απλά παρακολουθούσε τον φρενήρη ρυθμό των γηπεδούχων. Το μόνο που κατάφεραν είναι στο 88 να μειώσουν σε 5-1 με απευθείας φάουλ του Μπουντούρη.

Οι συνθέσεις

Ζάκυνθος (Ντ. Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Οικονόμου, Τσόπελας(80’ Πέττας), Ουνγιαλίδης, Καλιβωκάς, Φωτιάς, Κρισμάρεβιτς, Λέκκας(63’ Αποστόλου), Βαρέλας, Ευθυμιάδης(74’ Πιτταράς), Παπαδημητρίου.


Αναγέννηση Καρδίτσας (Σ. Θεοδοσιάδης): Μέλκας, Σάββας, Χατζηρίζος, Οικονόμου(55’ Γκουγκούδης), Στάμος, Νίκιτς, Μπιτέλης(46 Παναγιωτόπουλος) , Μίχος, Μπουτούρης, Τζέκος, Βουτσιάς(60’ Μαυρίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου