28 Ιουλ 2014

Ζάκυνθος είναι ένας από τους πέντε πρώτους σημαντικούς προορισμούς τουριστών!

 -“Για τον όμιλο TUI το νησί της Ζακύνθου αποτελεί έναν από τους πέντε πρώτους σημαντικούς προορισμούς. Αυτό οφείλεται στις πολύ καλές και μακρόχρονες σχέσεις συνεργασίας που έχουμε...


αναπτύξει με τους ξενοδόχους, αλλά και στην διαφοροποιημένη και ποιοτικής αναβάθμιση που αποτελούν στοιχεία της στρατηγικής μας”

Η δήλωση ανήκει στον Διευθύνων Σύμβουλο της TUI Hellas Μιχάλη Μαυρόπουλο, που συνοδευόμενος από διευθυντικά στελέχη της εταιρείας, είχε την ευκαιρία για πρώτη φορά από κοντά να γνωρίσει το νησί και τις ομορφιές του. Ταυτόχρονα να συναντηθεί και συζητήσει με ξενοδόχους και επιχειρηματίες του κλάδου για τις προοπτικές που ανοίγονται στην κατεύθυνση ενίσχυσης και ποιοτικής αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους τουρίστες. Μετά την ολοκλήρωση των οποίων η Ζάκυνθος πέρασε στη συνείδησή τους.

Αναφορικά με τις προοπτικές της φετινής σεζόν ο κ. Μαυρόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του με το γεγονός ότι ειδικά η γερμανική αγορά φαίνεται να επανακάμπτει δυναμικά. Αυτό χάρη στη στρατηγική του Ομίλου και τη σκληρή δουλειά στα πλαίσια της εξωστρέφειας για την προβολή της χώρας μας.
Προανήγγειλε αύξηση τουλάχιστον 10% για το 2014, αποκαλύπτοντας ότι σε συνεργασία με την ελληνική πλευρά οργανωμένα και μεθοδικά προχωρά το θέμα της επιμήκυνσης της περιόδου αρκεί να υπάρξει συνεργασία της πολιτείας, της τοπικής αυτοδιοίκησης και των επαγγελματιών του τουρισμού.
Ταυτόχρονα έκανε σαφές ότι θα πρέπει σταδιακά να αναβαθμίσουμε και να μετεξελίξουμε τις… διαβάστε όλο το ρεπορτάζ εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου