6 Οκτ 2014

Ο Νίκος Ξανθόπουλος τo «Παιδί του Λαού» έγινε 80 ετών: Δείτε πώς είναι σήμερα... (photos)

Ο Νίκος Ξανθόπουλος είχε ζήσει μεγάλες επιτυχίες και αγάπη από τον κόσμο την δεκαετία του '60 με τις ταινίες που πρωταγωνιστούσε, υποδυόταν τον φτωχό και βασανισμένο που πάντα ήταν «δεμένος» με την μητέρα του. Ο κόσμος της εποχής εκείνης ταυτιζόταν μαζί του και έξω από τους κινηματογράφους σχηματίζοντας ουρές κόσμου για να δουν τις ταινίες του.


Πέρα από την υποκριτική είχε ταλέντο και στο τραγούδι και στις περισσότερες ταινίες του τραγουδούσε κιόλας. Έχει κάνει μεγάλες επιτυχίες και στη δισκογραφία. Τελευταία του τηλεοπτική δουλειά ήταν το 1994 στη σειρά «Η Κόψη του Ξυραφιού».

Έχει ασχοληθεί τα τελευταία χρόνια με την συγγραφή και ζει στην Παιανία μαζί με την σύζυγό του.
Έχει αποκτήσει παιδιά και πλέον είναι και παππούς. Σήμερα έχει τον δικό του «παράδεισο» και δηλώνει αγρότης. Βγάζει το  δικό του κρασί και ασχολείται με την γη. Μάλιστα διαθέτει και σελίδα στο facebook όπου τον Μάρτιο που έγινε 80 ετών «ανέβασε» φωτογραφία του με λεζάντα: «Ποτέ δεν φανταζόμουνα ότι θα φτάσω ογδόντα χρονών.

Για δες λέω Νικολάκι ,τα κατάφερες .Είδες που φοβόσουνα όταν εννιά χρονών σε είχανε φυλακή οι Γερμανοί κι έτρεμες μήπως σε στείλουν να γίνεις σαπούνι. Ογδόντα χρόνια δεν είναι λίγα ,μακάρι να τα φτάνανε κι άλλοι.
Τώρα όπως είμαι απάνω απάνω στο τελευταίο σκαλοπάτι και κοιτάζω κάτω, λέω μην απογοητεύεσαι για την κατάσταση ,Δεν πιστεύω να κάνεις καμιά κουτουράδα διάβολε, έχεις παιδιά, εγγόνια ,σύνελθε Ο πλούτος σου είναι τα παιδιά σου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου