15 Ιουλ 2014

Μήπως μπαίνουμε στο χειμώνα; Ανησυχία στους αγρότες από τη βροχή στο νησί μας

Με ασθενείς βροχοπτώσεις άρχισε η μέρα σήμερα στη Ζάκυνθο, τη θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 23 έως 28 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ.


Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με βροχοπτώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 16/7, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 29 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδινές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με λίγα σύννεφα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 26 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Τα καιρικά φαινόμενα εν μέσω καλοκαιριού έχουν δημιουργήσει φοβέρα προβλήματα στους σταφιδοκαλλιεργητές, μάλιστα η αγωνία τους είναι εάν θα συνεχιστούν ή εάν θα ενταθούν. Αλλά και για τους τουρίστες δεν είναι η καλύτερη κατάσταση αυτή που επικρατεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου