14 Ιουλ 2014

Ζάκυνθος: Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών

Εξιχνιάστηκαν από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, διαδοχικές υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στην ευρύτερη περιοχή της πόλης της Ζακύνθου, που διαπράχθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα.


Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος πέντε ατόμων 17,18,14,29 και 21 ετών, με τις κατηγορίες των διακεκριμένων κλοπών κατά συναυτουργία.

Ο άμεσος εντοπισμός και η σύλληψη της σπείρας των πέντε ημεδαπών, το Σαββάτο το απόγευμα στην Ζάκυνθο, ήταν αποτέλεσμα συντονισμένης κινητοποίησης των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου.

‘Οπως διαπιστώθηκε λίγο πριν τη σύλληψή τους, ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν δύο κατοικίες στην ευρύτερη περιοχή της Ζακύνθου από τις οποίες αφαίρεσαν πλήθος χρυσαφικών και το χρηματικό ποσό των 2000 ευρώ περίπου.
Στην κατοχή δύο μελών της σπείρας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα χρυσαφικά και τα χρήματα που αφαίρεσαν, τα οποία και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Παράλληλα από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας και την περαιτέρω αξιοποίηση των ευρημάτων της αστυνομικής έρευνας ταυτοποιήθηκαν ως δράστες πέντε ακόμη περιπτώσεων διαρρήξεων, που διαπράχθηκαν τον τελευταίο μήνα περίπου σε διάφορες περιοχές της Ζακύνθου, κατά τις οποίες αφαίρεσαν πλήθος χρυσαφικών καθώς και το συνολικό χρηματικό ποσό των 9000 ευρώ περίπου.
Η έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου για την εξιχνίαση και άλλων υποθέσεων διαρρήξεων βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου