19 Αυγ 2013

Σοκάρουν τα όσα σε σημείωμα γράφει ο 47χρονος που πυροβόλησε τη κόρη του στο Αργος στις 12 Αύγουστου

Είναι να τρελαίνετε κάνεις με τα όσα αναφέρει ο «πατέρας» που πυροβόλησε τη 17χρονη κόρη του στην πλατεία Λαϊκής Αγοράς του Άργους στις 12 Αυγούστου χειρόγραφο σημείωμα που άφησε,   δείχνοντας ένα παρανοϊκό χαρακτήρα που δεν συνάδει με γονέα.


Ο εν λόγο επιχειρηματίας της περιοχής κατηγορεί την εν διαστάσει σύζυγο του διότι όπως ισχυρίζεται τον κατέστρεψε, και τον εγκατέλειψε και ότι εκείνη διατηρούσε δεσμό με κοινό τους φίλο, και γράφει:
«Θα σκοτώσω την κόρη μου για να σ’ εκδικηθώ που με άφησες.
Με κατέστρεψες, μου πήρες τα μαγαζιά.
Δεν σκοτώνω εσένα για να ζήσεις με τον πόνο της κόρης σου και να πεθάνεις μια ώρα νωρίτερα»
Και ενώ συνεχίζει βρίζοντας την εν διαστάσει σύζυγο του αναφέρει:
«Σκοτώνω την κόρη μας για να μη γίνει σαν και εσένα.
Κανονικά θα έπρεπε να σκοτώσω εσένα, αλλά επειδή θα ζήσεις, όσο ζήσεις, με το βάρος του θανάτου της θα είναι καλύτερα»

Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι 17χρονη κοπέλα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ενώ ο 47χρονος – αν μπορεί κάνεις να τον αποκαλέσει «πατέρα» - νοσηλεύεται σε κώμα στο Τζάνειο μετά από απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε.


Πηγή:arouraios.gr

3 σχόλια:

  1. Αυτός είναι ένα τιποτένιο πλάσμα, γιατί ότι διαφορά κι αν έχεις με τη γυναίκα σου δεν συμπεριφέρεσαι έτσι στο παιδί σου.
    Τώρα αυτό το κορίτσι θα είναι αν συνέλθει σε θέση να περπατήσει;
    Αυτουνού του ανθρώπου δεν μπορώ εγω να του βρω το παραμικρό ελαφρυντικό, το μόνο που του πρέπει είναι πόνος και μόνο πονος, γιατί είναι ενας απάνθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η επιστήμη πρέπει να βάλει τα δυνατά της. Ο "άνθρωπος" αυτός, ο "πατέρας" πρέπει να ζήσει και να υποστεί μέρα με τη μέρα τις συνέπειες της πράξης του. Από την άλλη πάλι, γιατί η κόρη να συνεχίσει να έχει ζωντανό τον παρολίγον δολοφόνο "πατέρα" της; ΥΓ: Τα δικαστήρια ασφαλώς και δικαιώνουν- συνήθως, όχι πάντα, τις μητέρες. Η ιστορία και η εμπειρία, τις μητέρες δικαιώνουν και όχι τους "παραδοσιακούς" καιροσκόπους που συνήθως φεύγουν και λησμονούν πως έχουν παιδιά. Και τέλος, με ποια λογική αυτός εδώ ο "πατέρας" έχει δικαίωμα να είναι γονιός; Ποιος γονιός μπορεί να διανοηθεί να σκοτώσει το παιδί του για να εκδικηθεί τη...μάνα του παιδιού ή όποιον άλλον; Ντροπή σε όποιον τον δικαιολογεί.

      Διαγραφή
  2. Η περίφημη αρχαία τραγωδία του Ευριπίδη αναβιώνει..."Ο Ιάσων προδίδοντας την γυναίκα του Μήδεια και τα παιδιά του λαμβάνει σε γάμο την Γλαύκη την κόρη του Βασιλιά της Κορίνθου, Κρέοντα. Η δε Μήδεια προκειμένου να εκδικηθεί στέλνει δηλητηριώδη δώρα με τα οποία φονεύει τόσο την νύφη όσο και τον πεθερό, στη συνέχεια, αφού σφάζει τα ίδια της τα παιδιά Φέρητα και Μέρμερο, προς απέραντη λύπη του προδότη συζύγου της, με την βοήθεια άρματος που το σέρνουν πτερωτοί δράκοντες, απέρχεται στην Αθήνα. Ο ποιητής απεικονίζει άριστα σε τι βαθμό μανίας και αγριότητας μπορεί να φθάσει η απατημένη σύζυγος και σε πόση παραφροσύνη εκ της συζυγικής απάτης, (συμπερασματικά και τα στοιχεία από το ήθος της αθηναϊκής κοινωνίας της εποχής)."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου