22 Αυγ 2012

Θωρακισμένο όχημα από τη Ζάκυνθο αποπειράθηκαν να ληστέψουν στο λιμάνι της Κυλλήνης. (Βίντεο)

Κάντε like στο blog μας στο facebook

Σκηνές θρίλερ εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στο λιμάνι της Κυλλήνης, όταν πολυμελής ομάδα ληστών επιχείρησε να ληστέψει το όχημα μίας χρηματαποστολής, πυροβολώντας μέσα στον κόσμο, ευτυχώς χωρίς να υπάρξουν θύματα.


Σκηνές που όμοιές τους δεν έχουμε ξαναζήσει στην Ηλεία, εκτυλίχθηκαν λίγο πριν από τις πέντε το απόγευμα της Τρίτης στο λιμάνι της Κυλλήνης. Πολυμελής ομάδα ληστών
επιτέθηκε σε θωρακισμένο όχημα χρηματαποστολής που λίγο νωρίτερα είχε βγει από το πλοίο της γραμμής για την Κυλλήνη.

Αυτόπτες μάρτυρες που είδαν τους ληστές να τους σημαδεύουν με όπλα, καραμπίνες, αυτόματα και καλάσνικοφ,  περιέγραψαν στην κάμερα του ilialive.gr τα όσα πρωτοφανή συνέβησαν. Οι ληστές με ελιγμούς μπήκαν μπροστά από το όχημα της χρηματαποστολής και έκλεισαν το δρόμο.

Επιτέθηκαν στο όχημα με λοστούς, σπάζοντας αρχικά τις βαλβίδες των ελαστικών και κλατάροντας τα. Στη συνέχεια και μπροστά τα έκπληκτα μάτια των περίοικων ανέβηκαν χρησιμοποιώντας μεταλλική σκάλα πάνω στην οροφή του βαν και άρχισαν να πυροβολούν για να τρομάξουν τους δύο υπαλλήλους σεκιούριτι που ήταν μέσα σε αυτό. Προκάλεσαν φθορές αλλά δεν κατάφεραν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες να αποσπάσουν χρήματα.

Έφυγαν αποκλείοντας το δρόμο σε κομβικό σημείο προκαλώντας πανικό, βάζοντας φωτιά σε ένα Daihatsu Terios στο οποίο μέσα είχαν φορτωμένη συσκευή οξυγόνου. Το σχέδιο πήγε στραβά και έφυγαν προς την περιοχή του Κάστρου όπου περίμεναν οι συνεργοί τους με δύο αυτοκίνητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου