22 Αυγ 2012

Μαθήματα γοητείας

Κάντε like στο blog μας στο facebook

Θέλεις να κάνεις όλες τις γυναίκες να τρέχουν από πίσω σου και να σε θεωρούν σέξι; Ακολούθησε τα 6 βήματα και δεν θα χάσεις.
Η λέξη σέξι μπορεί να ερμηνευτεί με διάφορους τρόπους. Το πόσο sexy είναι κάποιος είναι θέμα εντελώς υποκειμενικό, όπως και τα περισσότερα πράγματα στην ζωή άλλωστε.


Σέξι μπορεί να είναι, μια κλεφτή ματιά, ένα έντονο βλέμμα, ένα προκλητικό ντύσιμο, ένα κομψό ντύσιμο, ένα παντελώς ατημέλητο στυλ, ο τρόπος που κάποια γυναίκα αγγίζει τα μαλλιά της ή οτιδήποτε κινησιολογικό που έχει την δυνατότητα να εξιτάρει τον καθένα μας.

Αν πάλι μιλούσαμε για γυναικείο στιλ, υπάρχουν συγκεκριμένοι παράγοντες που εντείνουν το διακριτικά στιλιστικά σεξουαλικό στοιχείο όπως μια ανοικτή πλάτη, ένα μεγάλο άνοιγμα στο πλάι του φορέματος, ένα χαμηλό ντεκολτέ ακόμη και μια αισθησιακή γόβα στιλέτο.

Στο αντρικό στυλ τα πράγματα είναι εντελώς, διαφορετικά. Όπως φαντάζομαι κανείς δεν θα ήθελε να βλέπει άντρες να φοράνε μπλούζες με ανοικτή πλάτη, ή φούστες με μεγάλο άνοιγμα στο πλάι και γόβες στιλέτο- καλά για αυτό δεν φιλάω και σταυρό αλλά όπως λένε και οι Άγγλοι “Different strokes for different folks”.

Αν ρωτήσεις τις περισσότερες γυναίκες ‘Τι θα θεωρούσαν σέξι σε ένα άντρα;’ Θα απαντούσαν κλασικά τα μάτια, τα χείλη, το βλέμμα, τον τρόπο που μιλάει, την αύρα και άλλα χειρότερα που μπορεί να φτάσουν και μέχρι την ευγένεια, την καλοσύνη, την φροντίδα που είναι όλα υπέροχα προτερήματα αλλά δεν είναι αυτό που αντικειμενικά θεωρείται sexy.

Ο αντικειμενικά εν στιλιστικής sexy άντρας είναι καθαρό αρσενικό, και όταν λέω καθαρό εννοώ ακριβώς αυτό που σημαίνει η έννοια της λέξης. Ένας άντρας ο οποίος προσέχει τον εαυτό του από όλες τις απόψεις υγιεινής. Διατροφή, προσωπική και στιλιστική.

Τι πρέπει οπωσδήποτε να έχει ένας αντικειμενικά εν στιλιστικής sexy άντρας;
• Καθαρά και περιποιημένα άκρα
• Συγυρισμένα μαλλιά είτε μακριά είτε κοντά
• Απλές γραμμές στο ντύσιμο

Ο αντικειμενικά στιλιστικά sexy άντρας δεν είναι αναγκαίο να έχει μούρη μοντέλου, 1.90 ύψος, πράσινα μάτια και σχηματισμένους κοιλιακούς αλλά πρέπει οπωσδήποτε να συνοδεύεται από μια καθωσπρέπει ντουλάπα.

Στη μόδα ως συνήθως δεν υπάρχουν πρέπει και μη. Στη δική σας περίσταση όμως υπάρχουν. Ένας άντρας για να θεωρείται οπτικά και αισθητικά sexy πρέπει να ακολουθεί τις τάσεις. Όχι πιστά και εφαρμοσμένα αλλά με τον δικό του εναλλακτικό τρόπο.

Ένας sexy άντρας πρέπει να έχει και το κατάλληλο ανοιξιάτικο-καλοκαιρινό κουστούμι. Θα ήταν προτιμότερο να το αγοράσεις σε χρώμα που είναι πάντα επίκαιρο όπως μπλε, μπεζ, γκρι ακόμη και μαύρο. Αν έχεις την δυνατότητα ένα tailor made κοστούμι φτιαγμένο ακριβώς πάνω σου θα ήταν το ιδανικό αλλά επειδή δεν έχουμε όλοι αυτή τη π[πολυτέλεια τα καταστήματα έχουν μεγάλες συλλογές που μπορείς εσύ να διαλέξεις αυτό που θες. Πάντα να σκέφτεσαι τον σωματότυπο σου και πως θα μπορέσεις να το συνδυάσεις με ρούχα που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου. Πάρε κανένα παράδειγμα από τον προπονητή της F.C Barcelona Josep Guardiola .Μπορείς με το πάντα κλασσικό κοστούμι να κάνεις πολλούς συνδυασμούς. Να το σπάσεις με μακό φανελάκια, μονόχρωμα πουκάμισα, πουκάμισο και γιλέκο. Προς Θεού όμως προσπάθησε να αποφύγεις οτιδήποτε λινό. Το λινό τσαλακώνει και κάνει το ύφασμα αλλά και το outfit να φαίνεται χιλιοφορεμένο, ασιδέρωτο και άσχημο.

Αν θες να ασπαστείς το τελευταίο trend με τα καρό πουκάμισα πρέπει να βρεις το κατάλληλο για σένα. Αν έχεις καταπληκτικό σώμα θα ήταν ωραίο να το αγοράσεις fitted και να το συνοδεύσεις με μπεζ ή ακόμη και καμιλό χρώμα παντελόνι. Αν πάλι έχεις τα κιλάκια σου προτίμησε να το συνδυάσεις με σκουρόχρωμα παντελόνια και δοκίμασε να αφήσεις το πουκάμισο ανοικτό συνδυάζοντας το με ένα t-shirt ,έτσι δίνεις βάθος στο σύνολο και έμφαση στη σιλουέτα.

Ήρθε και ο καιρός για να αγοράσεις ένα blazer. Το χρειάζεσαι ανεξαιρέτου. Αγόρασε ένα από λεπτό ύφασμα και στο σωστό size για να μπορείς να το φοράς τα ζεστά καλοκαιρινά βράδια σε χρώμα όπως έχουμε πει χιλιάδες φορές, απλό – γκρι, μπεζ, χακί ακόμη και γαλάζιο για το καλοκαίρι. Μείνε μακριά από άσπρα, ασημένια ή οτιδήποτε λαμπιρίζει, για sexy στιλ μιλάμε και όχι για άνοιγμα πρώτου προγράμματος σε μπουζούκια στην επαρχία. Θα δεις πως όταν αρχίσεις να συνοδεύεις το στιλ σου με ένα σακάκι-blazer , θα σου προσφέρει μια ωριμότητα που οι περισσότερες θα την αντιλαμβάνονται ως sex-appeal, και τότε θα σκέφτεσαι πως ζούσες στη προ-blazer εποχή!

Outfit χωρίς παπούτσια δεν γίνεται. Τα πιο hot για το καλοκαίρι είναι σίγουρα τα boat shoes -τα ειδικά διαμορφωμένα μοκασίνια, τα espandrillas και τα λερωμένα αθλητικά. Όσο περίεργο και αν ακούγεται δεν υπάρχει τίποτα πιο sexy από ένα άντρα που φοράει ανοιχτόχρωμο στενό τζίν λίγο φθαρμένο στα κατάλληλα σημεία, με ένα ωραίο πουκάμισο και χύμα αθλητικά.Try it!

Παίξε με τα χρώματα, παίξε με το στιλ. Ποτέ πάνω από 3 χρώματα - εκτός και αν το διαβάζεις αυτό απλά για να περάσει η ώρα και ξέρεις ήδη πώς να δημιουργήσεις ένα άψογο στιλ. Συνδύασε το σκούρο μπλε τζίν σου με μια απλή χύμα κόκκινη μπλούζα και μπεζ κλασσικά παπούτσια. Βάλε το μπεζ παντελόνι σου με ένα τζιν πουκάμισο και χακί boat shoes ή espadrillas .

Μην ξεχάσεις όμως πως μόδα σημαίνει να προσαρμόζουμε το δικό μας στιλ στις ανάγκες και στις τάσεις της σεζόν και όχι το αντίθετο. Οπότε όποιο δρόμο και αν διαλέξεις φρόντισε να είσαι ο εαυτός σου επειδή αυτό που κάνει τον άντρα αντιπαθέστατο και καθόλου sexy είναι να προσπαθεί να προβάλει κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά είναι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου