10 Νοε 2014

Αήττητη παραμένει η Ζάκυνθος βάζοντας θεμέλια για τα Play Off

Ζάκυνθος- Φωκικός 1-0
Με την ομάδα του νησιού μας να έχουν το πάνω χέρι του αγώνα από την αρχή, όλα έδειχναν πως το γκολ δεν αργήσει καθώς ο Φωκικός είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο.
Η Ζάκυνθος «απείλησε» στο 3’ με τον Οικονόμου να πιάνει την κεφαλιά στέλνοντας την εκτός και αργότερα  στο 15’ ο Ευθυμιάδης είδε δυο φορές το σουτ που επιχείρησε να κοντράρει στους αμυντικούς των φιλοξενουμένων.


Στη συνέχεια, η Ζάκυνθος βρέθηκε μια ανάσα από το γκολ όταν στο 28’ ο Λέκκας έκανε το διαγώνιο σουτ βλέποντας την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι.  
Τρία λεπτά αργότερα ο Οικονόμου βρήκε τελικά στόχο με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Ευθυμιάδη, για το 1-0, στέλνοντας  στα αποδυτήρια προηγούμενη την ομάδα του ΑΠΣ ενώ ο Φωκικός δεν έδειχνε ικανός να διεκδικήσει κάτι περισσότερο.

Σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο, η εικόνα του δεύτερου 45λεπτου δεν είχε να προσφέρει κάτι  ουσιαστικό καθώς οι φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες ήταν… είδος προς εξαφάνιση. Στο 65’ έκανε την πρώτη αξιόλογη επίσκεψή της η Ζάκυνθος στα καρέ του Φωκικού με τον Οικονόμου να σουτάρει άουτ, ενώ 6 λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι «απείλησαν» και πάλι όταν ο Αποστόλου έκανε το σουτ με τον Τσεκρέζι να απομακρύνει.

Όμως, η μεγαλύτερη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος χάθηκε για την Ζάκυνθο στο 78’ όταν ο Οικονόμου εκτέλεσε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος αλλά ο πορτιέρο του Φωκικού Τσεκρεζί,  είπε «όχι» κρατώντας την ομάδα του μέσα στο ματς. Όμως οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν «ακίνδυνοι» για την εστία της Ζακύνθου με το 1-0 να μένει ως το σφύριγμα της λήξης.

Στη βαθμολογία του βορείου ομίλου προήγατε η Λαμία 13 βαθμούς σε 5 αγώνες κι ακόλουθοι ο ΑΠΣ Ζάκυνθος κι ο Ηρακλής με 12, αλλά με 4 αγώνες κάθε ομάδα.

Ζάκυνθος (Ν. Ακίνο): Πολίτης, Οικονόμου, Τσόπελας (79' Πέττας), Ουνγιαλίδης, Καλλιβωκάς, Φωτιάς, Κρισμάρεβιτς, Λέκκας (59' Αποστόλου), Βαρέλα, Ευθυμιάδης, Χατζησάββας (69' Παπαδημητρίου)


Φωκικός (Γ. Μαραντάς): Τσεκρεζί, Μουστάκης, Κορκοντζέλος (55' Γεωργουσόπουλος), Καντούτσης (84' Χαλιώτης), Παπαδόπουλος, Σαϊνέ, Σκαρίμπας, Καλλέργης, Ρεβυθόπουλος, Καρυπιάδης, Γκατσέσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου