8 Νοε 2014

Από το ζακυνθινό πλοίο «Fior Di Levante», θα γυριστεί και θα μεταδοθεί το «Dancing with the stars»

H Δημοφιλής εκπομπή του ΑΝΤ1 «Dancing with the stars» πρόκειται να γυριστεί αύριο επάνω στο φέρρυ μποτ «Fior Di Levante», που πρόκειται εντός των επομένων ημερών να δρομολογηθεί στη γραμμή Ζακύνθου Κυλλήνης  και θα μεταδοθεί πανελλαδικά, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους - κυρίως τους ζακυνθινούς - να πάρουν μια εικόνα για το νέο πλοίο που θα εξυπηρετεί το νησί μας.


Το «Fior Di Levante», είναι ένα πλοίο που ξαφνιάζει για την πολυτέλεια και ήδη συζητιέται έντονα στα εφοπλιστικά στέκια του Πειραιά και τον σχεδιασμό του.
Η εταιρεία αποτελεί θυγατρική της Newsphone Hellas (Ειδησεογραφικής Ελλάς) των γνωστών προϊόντων 11880 και vrisko.gr.
Ιδιοκτήτης και πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρείας είναι ο Ζακυνθινός επιχειρηματίας Γιώργος Θεοδόσης.

Η ιστορία του πλοίου

Το πλοίο (ναυπηγημένο το 1998) παροπλίστηκε μετά από μία πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει τον Σεπτέμβριο του 2011 στο σαλόνι των επιβατών, ενώ το πλοίο εκτελούσε δρομολόγιο στη Νότιο Κορέα. Παρότι πολλοί από τους επιβάτες έπεσαν στη θάλασσα για να σωθούν, σώοι βγήκαν τελικά και οι 128 επιβάτες αλλά και τα 25 μέλη του πληρώματος.
Τελικά το πλοίο επισκευάστηκε και μετασκευάστηκε λίγο καιρό μετά.
Το προηγούμενο όνομα του πλοίου ήταν «HYUNDAI SEOLBONG»


Η ανακοίνωση της Newsphone Hellas, αναφέρει: «Η ολοκληρωτική σχεδόν ανακατασκευή του Fior Di Levante, δίνει τη δυνατότητα να γίνει πλήρης παραμετροποίηση του πλοίου πάνω στις υπηρεσίες, την επωνυμία, τα σήματα και τα χρώματα των υπηρεσιών της «ΕΙΔΗΣΕΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.». Η ενέργεια αυτή θα προσφέρει στην «ΕΙΔΗΣΕΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.» προβολή στους επιβάτες αλλά και στα πρόσωπα που συνοδεύουν ή περιμένουν να καλωσορίσουν τους ταξιδιώτες και στα δύο άκρα της γραμμής καθώς επίσης και στους κατοίκους και επισκέπτες των δύο ευρύτερων περιοχών που θα βλέπουν την κινητή διαφήμιση του 11880 και vrisko όπως επίσης και όλων των υπολοίπων επισκεπτών του νησιού από όλη την Ελλάδα.»

1 σχόλιο:

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου