3 Σεπ 2014

Ξέσπασε πόλεμος μεταξύ Διονύση Μυλωνά και Διονύση Γάσπαρου

Μιλώντας στο IonianRadio.gr απελθείς Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου ο κ. Μυλωνάς, εξαπέλυσε επίθεση στον τέως Νομάρχη κ. Γάσπαρο, όπου  ασκώντας του δριμεία κριτική, δήλωσε πως τον θεωρεί  «υπαίτιο  για εκλογικές αναμετρήσεις  που η Ν.Δ , έχει χάσει στη Ζάκυνθο».


«Χάναμε εκλογικές αναμετρήσεις γιατί πάντα ήθελε να είναι ο Καίσαρας στην θέση του Καίσαρα και ποτέ δεν ακολουθούσε την απόφαση του κόμματος  της ΝΔ…. Δημόσια δήλωνε “δε στηρίζω Μυλωνά....” και πιστεύω ότι   Νέα Δημοκρατία ψήφισε μόνο όταν ήταν ο ίδιος υποψήφιος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο απερχόμενος Αντιπεριφερειάρχης  επισημαίνοντας ότι «ενώ ηθικά ο κ. Γάσπαρος, όφειλε να είναι με τον κ Σπύρου, δεν τον ήθελε ως Περιφερειάρχη αλλά ήθελε έναν ανεξάρτητο συνδυασμό με Περιφερειάρχη τον κ. Μάκη Φόρτε.

«Ο Γάσπαρος θέλει να παρουσιάζει ότι στη Ζάκυνθο είναι ο μόνος που μπορεί να διεκδικήσει έδρα….. και  μετά από αυτόν;…. το χάος. Πρόσφατα δήλωνε (προεκλογικά και μετεκλογικά) ότι ο ίδιος μιλάει με τον Αντώνη Σαμαρά (τον Αντώνη Σαμαρά, που πρώτος ο κ. Γάσπαρος πούλησε) και αυτός θα κανονίσει για την υποψηφιότητα της Βουλευτικής  έδρας στη Ζάκυνθο.

Τον συμβουλεύω για το προσωπικό του “ εγώ” να μην διεκδικήσει ξανά και να σταματήσει την εμπλοκή του σε επερχόμενες εκλογές. Είναι προτιμότερο να φύγει με τέσσερις  νίκες που έχει, ώστε να μπορέσει επιτέλους η ΝΔ, να πάρει στην Ζάκυνθο την βουλευτική έδρα.  Άλλωστε ο ίδιος μπορεί ελέγχοντας τα αποτελέσματα να δει που τον έχει κατατάξει (σε ποια θέση), ο ζακυνθινός λαός. Είναι υπέροχος σαν γιατρός, αλλά σαν πολιτικός έχει δώσει δείγματα που η Ζάκυνθος δεν τα χρειάζεται» δήλωσε ο κ. Μυλωνάς, επισημαίνοντας ότι «θα ήταν λάθος της Ν.Δ, αν επέλεγε για την διεκδίκηση της μονοεδρικής έδρας του νησιού μας , τον τ. Νομάρχη, κι αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο και για προσωπική  του διεκδίκηση, απαντώντας με νόημα, σε σχετική  ερώτηση του δημοσιογράφου, «το βλέπω… είμαι ενεργός πολίτης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου