31 Οκτ 2013

Και ο Παύλος Κολοκοτσάς θα είναι υποψήφιος στο Δήμο Ζακυνθίων

Σύμφωνα με όσα ο ίδιος είπε στην εφημερίδα «Ερμής» ο Παύλος Κολοκοτάς προτίθεται να είναι υποψήφιος δήμαρχος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στο νησί μας.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι υπό τη σκέπη των ΑΝ.ΕΛ. χωρίς ωστόσο ο ίδιος να το επιβεβαιώνει ή να το διαψεύδει.


Να θυμίσουμε πως ο κ. Κολοκοτσάς είναι ένα από τα ιστορικά στελέχη και πρώην πολιτευτής του κόμματος, αν και κατά καιρούς είχε διαφοροποιηθεί από τη πολιτική που ακλουθούσε το κόμμα, κυρίως σε τοπικό επίπεδο.

Ο κ. Κολοκοτσάς, δεν διέψευσε αλλά ούτε και επιβεβαίωσε την πληροφορία περί επαφών με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, υπογραμμίζοντας με νόημα πως οι ιδέες και οι απόψεις του είναι γνωστές και πως θα τιμήσει όσους τον τιμούν με την εμπιστοσύνη και την στήριξή τους.

«Τόσα χρόνια αγαπώ και στηρίζω τη Ζάκυνθο και τους Ζακυνθινούς και θέλω να τους ευχαριστήσω δημόσια για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που συνεχίζουν να δείχνουν στο πρόσωπό μου. Απέδειξα με συνέχεια και συνέπεια πως όλα αυτά τα χρόνια αγωνίζομαι για τη Ζάκυνθο» σημείωσε ο κ. Κολοκοτσάς, επισημαίνοντας πως στο επίκεντρο των προσπαθειών του βρίσκονται κυρίως οι νέοι ζακυνθινοί, των οποίων την ψήφο και την στήριξη θα ζητήσει!

«Πρέπει να τους πείσουμε πως υπάρχει μέλλον, πως δεν είναι όλα μαύρα και πως υπάρχει ελπίδα!» σχολίασε.

Ειδικά για το θέμα της στήριξης από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο κ. Κολοκοτσάς απάντησε: «Σέβομαι και τιμώ τον κάθε ένα που με τιμά. Και σε κομματικό επίπεδο, κάποιοι άνθρωποι με τιμούν, με εκτιμούν και θέλω να τους ευχαριστήσω! Βεβαίως έχω μια συνέχεια και μια συνέπεια στην ιδεολογία μου και στην αγάπη μου για τη Ζάκυνθο και πάντα παρών για να κάνω ό,τι καλύτερο. Μιλάμε για δημοτικές εκλογές και δεν χρειάζεται κομματικοποίηση. Επομένως, αν βρεθούν δυνάμεις για να  στηρίξουν τον Π. Κολοκοτσά σαν Ζακυνθινό σε ένα υπερκομματικό ψηφοδέλτιο, με προσωπικότητες και νέους ανθρώπους είμαι ανοιχτός στη συζήτηση!»

«Πάντα υπάρχει ενδιαφέρον για το Δήμο και ξεκίνησα το 2002 αυτό το όνειρο! Δεν εξοντώθηκα όπως κάποιοι έλεγαν, έχω την οικογένειά μου, όραμα και δυνάμεις για τη Ζάκυνθο. Συνεργάζομαι με τους πάντες για ότι καλύτερο για τη Ζάκυνθο. Πρέπει να υπάρχει συνεργασία γιατί η ενότητα θα φέρει την πρόοδο» τόνισε.

Να σημειωθεί τέλος, πως χθες το μεσημέρι ο κ. Κολοκοτσάς βρέθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Διονύση Μυλωνά και συζήτησαν θέματα που αφορούσαν τις υποδομές του νησιού αλλά και τις επικείμενες εκλογές.

Πηγή: Ερμής 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου