21 Σεπ 2013

Ένσταση κατέθεσε ο ΑΠΣ Ζάκυνθος για τον αποκλεισμό του από το κύπελλο

Με βάση ένα έγγραφο του υπουργείου ανάπτυξης που δίνει το περιθώριο στις ομάδες να γίνουν ΠΑΕ έως τις 24 Σεπτεμβρίου, κατέθεσε ένσταση η διοίκηση του ΑΠΣ, παρ όλα αυτά όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν πάρα πάνω μάλλον δεν θα έχει τύχη αυτή η ενέργεια της Ζακύνθου.


Στη πρόταση της η ομάδα αναφέρει πως η Ε.Π.Ο. θα έπρεπε να αναβάλει το συγκεκριμένο παιχνίδι και όχι να το ματαιώσει, με υπαιτιότητα της ομάδας.

Εν τω μεταξύ τρέχουν και δε φτάνουν άνθρωποι του ΑΠΣ για να μαζέψουν τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνται από το Υπουργείο Ανάπτυξης.
Εκείνο που μας λένε είναι πως η ομάδα θα γίνει ΠΑΕ από ΤΑΠ που είναι τώρα  εντός των ημερομηνιών για να μην υπάρξει πρόβλημα, όπως αυτό με το Κύπελλο.

Εν τω μεταξύ στην ομάδα ψάχνουν τον Γενικό Αρχηγό, ενώ Γενικός Αρχηγός Β θα είναι ο Σάκης Κόκλας.


Φιλικό την Κυριακή θα γίνει στον Πύργο μεταξύ του Πανηλειακού και του ΑΠΣ, στον Πύργο. Αυτό το φιλικό είχε κλειστεί να γίνει πριν 10 μέρες περίπου, όμως ο Πανηλειακός δεν είχε πάρει ακόμα το νέο ΑΦΜ και δεν μπορούσε να εκδώσει εισιτήρια. Οπότε αυτή την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00, στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου θα γίνει ο φιλικός αγώνας ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ – ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου