29 Αυγ 2013

Συγχαρητήριο μήνυμα του δημάρχου Στέλιου Μποζίκη στους επιτυχόντες

Συγχαρητήριο μήνυμα έστειλε μεσω τις σελίδας του δήμου προς τους επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες, ο δήμαρχος Ζακυνθίων κ. Στέλιος Μποζίκης.
Αναφέρει λοίπον τα εξής:

«Επιθυμώ να συγχαρώ θερμά τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων και να τους ευχηθώ καλή σταδιοδρομία και ακαδημαϊκή πορεία! Από σήμερα, ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σας, καθώς με την εισαγωγή σας στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, σας δίνεται η ευκαιρία να αποκτήσετε επιστημονική γνώση και εξειδίκευση, κτίζοντας δυνατές προσωπικότητες και αποκτώντας εφόδια για να αντιμετωπίσετε με μαχητικότητα και σύνεση τις όποιες δυσκολίες παρουσιαστούν στη ζωή σας.
Επίσης, θα ήθελα να συγχαρώ από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους τους γονείς που μόχθησαν και στερήθηκαν τα τελευταία χρόνια, προκειμένου να διασφαλίσουν στα παιδιά τους ένα καλύτερο μέλλον.
Παρά τις δυσχερείς οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες, η εισαγωγή των μαθητών της Ζακύνθου στην τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι μία ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον για τους ίδιους, αλλά και για το νησί μας.

Για τους μαθητές που δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα ήθελα να τους υπενθυμίσω πως το να χάνεις μία μάχη, δεν σημαίνεις πως χάνεις και τον πόλεμο! Η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας και η επαγγελματική καταξίωση, καθώς και η προσωπική ευτυχία, πολλές φορές δεν επέρχεται με την απόκτηση ενός τίτλου σπουδών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου