6 Ιουν 2012

Τσίπρας: Αντωνάκη έλα στο ντιμπέιτ και βαλε τον Μιχελάκη συντονιστή!

Συντάκτης Ζακυνθινή Αλεπού

«Θα ήθελα να καλέσω τον κ. Σαμαρά για μία ακόμη φορά να σταματήσει επιτέλους να φυγομαχεί και να κρύβεται και να δεχθεί τον δημόσιο διάλογο μαζί μου….
Είπε από την Ελευσίνα που μίλησε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ  Αλέξης Τσίπρας  και συνέχισε:
«Θα ήθελα να καλέσω τον κ. Σαμαρά για μία ακόμη φορά να σταματήσει επιτέλους να φυγομαχεί και να κρύβεται και να δεχθεί τον δημόσιο διάλογο μαζί μου.
Χωρίς κατασκευασμένους μονολόγους και με  όποιον δημοσιογράφο τον κάνει να αισθάνεται  καλύτερα…  Ας ορίσει και τον κ. Μιχελάκη,  αρκεί...
να εμφανισθεί  σε  αντιπαράθεση  που δεν θα είναι τυποποιημένη»


Στον πρόεδρο της  ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, πέταξε το «γάντι»  ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ  Αλέξης Τσίπρας  κατά την ομιλία του το βράδυ στην Ελευσίνα, σχετικά με το ζήτημα του ντιμπέιτ, για την μη πραγματοποίησή του οποίου μέχρι στιγμής αλληλοκατηγορούνται τα δύο κόμματα.  «Θα ήθελα να καλέσω τον κ. Σαμαρά για μία ακόμη φορά να σταματήσει επιτέλους να φυγομαχεί και να κρύβεται και να δεχθεί τον δημόσιο διάλογο μαζί μου….

Και συνέχισε κάνοντας επίθεση σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ  χαρακτηρίζοντας παραπλανητική τη σύνδεση της ακύρωσης του Μνημονίου με τη δήθεν διακοπή της δανειοδότησης της χώρας και την αδυναμία καταβολής μισθών και συντάξεων και τόνισε ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τρομοκρατούν το λαό.

Για το μνημόνιο είπε:
«Βαφτίζουν το αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα της Βουλής των Ελλήνων να καταργήσει νόμο του κράτους ως δήθεν μονομερή ενέργεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου