13 Αυγ 2013

Ένα μεγάλο μπράβο στο δήμο Ζακύνθου για το τουριστικό περίπτερο

Στην ανακαίνιση του περιπτέρου στη παράλια (το γνωστό από παλιά στους ζακυνθινούς ως τουριστικό περίπτερο, που όμως πάντα λειτουργούσε σαν ένα απλό περίπτερο που πουλάγε τσιγάρα κι αλλά διαφορά) μετά από την έγκριση παραχώρησής του από το Λιμενικό Ταμείο Ζακύνθου προχώρησε ο δήμος Ζακύνθου.

























Απ’ ότι μας πληροφορει ο δημος στην ιστοσελιδα του, το περιπτερο:

     «Θα λειτουργεί παρέχοντας πλήρη ενημέρωση για τους επισκέπτες του νησιού, τουλάχιστον 12 ώρες ημερησίως καθ’ όλη την εβδομάδα με τρεις καταρτισμένες εθελόντριες από το πρόγραμμα εθελοντισμού του Δήμου.
     Επιπλέον το Info Kiosk θα λειτουργεί ως σημείο υποδοχής, καταγραφής και διαχείρισης παραπόνων καθώς επίσης και ως σημείο διανομής και συλλογής ερωτηματολογίων που σχετίζονται με το παρεχόμενο Ζακυνθινό Τουριστικό προϊόν, η επεξεργασία των οποίων θα αποτελέσει τον πυρήνα βάσης δεδομένων για την βελτίωση του Ζακυνθινού Τουρισμού».

     Ο Δήμος ανέθεσε την λειτουργία του Περιπτέρου στο νεοσύστατο Οργανισμό Διαχείρισης Τουριστικού Προορισμού Ζακύνθου Visit Zakynthos.







2 σχόλια:

  1. σαν τι πληροφοριες? παντου τωρα ολοι ειναι πληροφορημενοι,,πιο πολυ οι ξενοι,Εχουν τηλεφωνα και ιντερ.. το περιπτερο ηταν εξυπηρετικο.Θα βαλουν πακι καμμια ομορφη αγελαστη κρυα..που θα δινει πληροφοριες σαν να πληρωνει φορο. Χαθηκε ενα γελαστο προσχαρο κοριτσι???? ασκοπα και μη λειτουργικα..ολη μερα θα καθονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ που πέρασα πρόσχαρα και εξυπηρετικά κορίτσια βρήκα. Μάλιστα υπάρχει τόση κίνηση κάποιες ώρες, που δεν τους προλαβαίνουν . Ας μην είμαστα αρνητικοί σε όλα...Είναι πολύ σημαντικό για έναν επισκέπτη να τον υποδέχονται και να τον εξυπηρετούν άνθρωποι που δεν τον βλεπουν σαν πορτοφόλι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου