10 Οκτ 2012

Σοκαρισμένοι οι δημοσιογράφοι της Bild από τις διαμαρτυρίες κατά Μέρκελ


Σοκαρισμένοι δηλώνουν οι δημοσιογράφοι της Bild από τις διαμαρτυρίες των Ελλήνων στο πρόσωπο της Γερμανίδας καγκελαρίου κατά την επίσκεψή της στην Ελλάδα.


Δεν αξίζει στην κα Μέρκελ και στην Γερμανία να καίνε σημαίες των ναζί και να εμφανίζουν την Αγκέλα Μέρκελ σαν Χίτλερ οι Έλληνες, αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η Bild, η μόνη από τα γερμανικά μέσα που “είδε” έτσι την επίσκεψη της Μέρκελ στη χώρα μας.

Στο σύνολό του ο γερμανικός τύπος αναφέρει πως ήταν θετικό το πρόσημο της επίσκεψης με την κα Μέρκελ να λέγεται ότι στηρίζει την Ελλάδα...

Η Γερμανίδα καγκελάριος επί της ουσίας ήλθε, είδε και απήλθε χωρίς να δεσμευτεί για τίποτε.
Χωρίς καν να επαναλάβει κάποιες από τις δακρύβρεχτες δηλώσεις που έκανε τον τελευταίο καιρό ότι... ματώνει η καρδιά της για όσα περνούν οι Ελληνες συνταξιούχοι και άνεργοι.


Ούτε καν δήλωση-δέσμευση ότι η Ελλάδα ήταν και θα παραμείνει μέλος της ευρωζώνης δεν έκανε η κυρία Μέρκελ.
Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμη και κυβερνητικοί παράγοντες, που δεν ήταν αιθεροβάμονες ή δεν τροφοδοτούσαν τα «παπαγαλάκια» τόσο του Βερολίνου όσο και των Αθηνών, έμειναν έκπληκτοι από τη συμπεριφορά της Γερμανίδας καγκελαρίου, που το μόνο που έδωσε ήταν η... μερικών ωρών γενναιόδωρη παρουσία της.
Σαν να μας έλεγε ότι και... χάρη μας έκανε!
Και αυτό γιατί όλα τα θέματα που η ελληνική κυβέρνηση είχε αξιολογήσει ως μείζονα δεν βρήκαν ανταπόκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου