25 Σεπ 2012

Η σύλληψη του «ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΣ», είναι ακραία λογοκρισία


Υπακούουν στη κυβέρνηση και στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, σε διαταγές λογοκρισίας του αλήστου μνήμης «αποφασίζομαι και διατάζομεν» 
που με κορακίστικη φωνή έλεγαν οι φασιστές δικτάτορες, προγονοί της σημερινής 
«Χρυσής Αυγής»


Θέλουν τη φιμώσουν κάθε φωνή διαφορετική απ’ τη δίκη τους  τα τσιράκια των νεοναζί και το μακρύ τους χέρι, αλλά δεν θα περασουν καθόλου καλά, να είναι βέβαιοι.
Όπως έγινε γνωστό, την περασμένη Τρίτη, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς είχε καταθέσει ερώτηση στη Βουλή για τη σατιρική σελίδα «ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΣ», υποστηρίζοντας ότι «ο χρήστης υβρίζει, ειρωνεύεται και προσπαθεί να εξευτελίσει την ιερή μορφή της Ελληνορθοδοξίας, τον Γέροντα Παΐσιο. Ενδεικτικά αναφέρονται αναρτήσεις όπως «Γέρων Παστίτσιος ο Πατσαφαρίτης», «το νέο θαύμα-τρολιά του Γέροντα στις Σέρρες», καθώς και πολλές προκλητικές και ανάρμοστες φωτογραφίες».

«Θα προβούν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες μέσω της υπηρεσίας δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος για την άμεση αφαίρεση του συγκεκριμένου προφίλ από το διαδίκτυο; Ή μήπως θα συνεχίσουν να κωφεύουν και να ανέχονται τον επονείδιστο αυτό εμπαιγμό του Γέροντα Παΐσιου», έκλεινε την ερώτησή του προς τους υπουργούς Παιδείας και Δημόσιας Τάξης ο Χ.Παππάς.

Πολλές όμως ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αντιδράσεις δεκάδων κληρικών και απλών θρησκευόμενων πολιτών που οδήγησαν την ομάδα αξιωματικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να ερευνήσει το σπίτι του άντρα και τελικά να προχωρήσει στη σύλληψή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου