9 Σεπ 2012

«Βίος και πολιτεία» η παπαδιά


Οι αποκαλύψεις για το σατανικό της έργο, να παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας διότι έρχονται στο φως της δημοσιότητας το χρονικό της γνωριμίας της με τον άτυχο παπά, και το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου και του έγγαμου βίου τους.


Ο άτυχος ιερέας γνώρισε τη Θεοδώρα Καρβέλα στο Μαρούσι, όταν αυτή ήταν 16 χρονών και ο παπά Θανάσης ήταν 23.

Σύντομα παντρεύτηκαν και  ο παπάς χειροτονήθηκε, με αποτέλεσμα να τη χρίσει πρεσβυτέρα. και οι δυο τους έμειναν στα Πυρά Φωκίδας, όπου έφτιαξαν το σπιτικό τους.


Πολλοί ήταν όμως εκείνοι που δεν είδαν με καλό μάτι αυτό το γάμο. Και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν, αφού θεωρούσαν πως η 16χρονη τότε Θεοδώρα, είχε δείξει σημάδια ερωτικής αστάθειας που δεν συνάδουν με τον ρόλο που πρέπει να διαδραματίζει μια πρεσβύτερα.

Δεν τα έβλεπε όμως ο παπάς, ο οποίος αγαπούσε και μαζί της είχε αποκτήσει τρεις γιους

Στο χωριό, το σούσουρο γύρω από την παπαδιά ήταν έντονο, μιας και πολλοί την ειρωνεύονταν για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, τα αχαλίνωτα πάθη, τη μυστική της ζωή και τις περίεργες απουσίες της.

Τραγική ειρωνεία, ο παπάς, σε τέσσερις μήνες από τώρα θα γινόταν παππούς!
Αυτά τα αχαλίνωτα πάθη της την οδήγησαν στο να πάρει τη ζωή του πατέρα των παιδιών της, και να καταστρέψει δυο οικογένειες.

«Είμαι αθώα». Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η παπαδιά, Θεοδώρα Αυγεροπούλου - Καρβέλα, που κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του ιερέα συζύγου της, Αθανάσιου.

Φαίνεται πως δεν έχει συναίσθηση των πράξεων της 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου