16 Σεπ 2012

Προκόπης Παυλόπουλος για Χρυσή Αυγή: «Έξεστιν Κλαζομενίοις ασχημονείν»!


Σε «πηγαδάκι» στη Βουλή, αργά το απόγευμα της Παρασκευής, ο Προκόπης Παυλόπουλος σχολίαζε την «κριτική» Κασιδιάρη εναντίον του για τον Δεκέμβρη του 2008. «Λυπάμαι που –έτσι είναι η... πολιτική»- αναγκάζομαι ν’ ασχοληθώ μετύπους....«Κασιδιάρη».


Ή, μάλλον, χαίρομαι, διότι τύποι «Κασιδιάρη» με υβρίζουν.
Είναι τιμή για μένα. Θ’ ανησυχούσα αν «Κασιδιάρηδες» έλεγαν καλά λόγια για μένα.
Απλώς θέλω να θυμίσω στους Χρυσαυγίτες τύπου «Κασιδιάρη», «φαιοχίτωνες» απογόνους του Ερνστ Ρεμ –οι οποίοι παριστάνουν και τους αρχαιογνώστες- τι συνέβη στην Αρχαία Σπάρτη: Οι Κλαζομένιοι, κάτοικοι της αρχαίας Ιωνίας, πήγαν στη Σπάρτη.
Όταν έφυγαν γέμισαν με κάθε είδους ακαθαρσίες τα καθίσματα των Εφόρων της Σπάρτης. Και όταν εκείνοι ρωτήθηκαν τι απαντούν, έδωσαν τη διαχρονική ρήση: «Έξεστιν Κλαζομενίοις ασχημονείν»!

Αφιερωμένο εξαιρετικά στους «Κασιδιάρηδες» του –δυστυχώς- σύγχρονου νεοναζισμού.
Ας ξυπνήσει ο κόσμος να δει με ποιους έχει μπλέξει. Γιατί αν δεν το κάνει θα είναι αργά.
Όπως οι γερμανοί πολίτες στη Δημοκρατία της Βαϊμάρης, που «ανακάλυψαν» ότι τα «καλά παιδιά» ήταν, στην πραγματικότητα, «το αυγό του φιδιού».
Σε ό,τι με αφορά θα τους θυμίζω πάντα ότι είναι απλώς θρασύδειλα ανθρωπάκια, με σκοτεινό παρελθόν -να μας θυμίσουν πως ζούσαν και πως ζουν-που παριστάνουν τους τζάμπα μάγκες.
Και που στις κρίσιμες ώρες των διαδηλώσεων των «Αγανακτισμένων» τρέχουν να κρυφτούν στα «φουστάνια» της ΕΛ.ΑΣ για να την εκθέσουν.
Γι’ αυτό λέω στα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. Μακριά από εκείνους που ροκανίζουν και τον αγώνα και την αγωνία σας, με μεθόδους «δοσίλογων» και «γερμανοτσολιάδων.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου