3 Σεπ 2012

Δολοφόνησαν παπά στη Κρέστενα της Ηλίας πριν λίγο


Σόκ έχει προκαλέσει η εν ψυχρώ δολοφονία σήμερα το μεσημέρι ιερέα στην Ηλεία, ο οποίος βρίσκονταν στο αυτοκίνητό του σε πάρκιγκ στη διασταύρωση της Κρέστενας.

Δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού τον πυροβόλησαν στις 12.30 με πιστόλι και διέφυγαν.
Σύμφωνα με το patrisnews.gr το έγκλημα σημειώθηκε ενώ ο ιερέας είχε σταματήσει για λίγα λεπτά με το αυτοκίνητό του, τύπου Fiat Pundo, στην άκρη του δρόμου.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία ο ιερέας κατάγεται από τη Φωκίδα και η σύζυγός του από την Αρχαία Ολυμπία και είχαν πάει στη Ηλεία για διακοπές.
Μαζί με τον ιερέα ήταν και η σύζυγό του, η οποία την ώρα του φόνου είχε απομακρυνθεί από το όχημα.
Όπως είπε άκουσε τους πυροβολισμούς και όταν επέστρεψε στο αυτοκίνητο βρήκε το σύζυγό της νεκρό. Υπέστη σοκ και διεκομίσθη στο νοσοκομείο της Κρέστενας.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, δεν αποκλείεται κίνητρο της εν ψυχρώ δολοφονίας του ιερέα να ήταν η ληστεία, καθώς λίγη ώρα νωρίτερα είχε κάνει, μαζί με τη σύζυγό του, ανάληψη άγνωστου χρηματικού ποσού από μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών (ΑΤΜ). Δεν αποκλείεται, όμως, η δολοφονία να σχετίζεται και με προσωπικές διαφορές.

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση εκτιμάται ότι οι δράστες τον παρακολουθούσαν και περίμεναν την κατάλληλη γι΄ αυτούς ευκαιρία για να τον προσεγγίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου