17 Σεπ 2012

45.000 Γ.Α.Π. δολάρια την ώρα για το παιδί - θαύμα


Η αθάνατη Ελληνική σκέψη, ο πλούσιος πολιτισμός, τα πονήματα περί τη Δημοκρατία των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων και στοχαστών, ολοκληρώνονται με τη μοναδική διανόηση του πρίγκηπος Γ.Α.Π, του μοναδικού αυτού ημίθεου της πολιτικής επιστήμης.



Η μικρή Ελλάδα θα τιμάται πλέον στα πέρατα του κόσμου, στο πρόσωπο του τρίτου της δυναστείας Παπανδρέου , θα θαυμάζεται το μοναδικό σύγχρονο Ελληνικό πνεύμα , σαν σπάνιο δείγμα κληρονομιάς της αρχαίας γραμματείας.

Με αντικειμενικότητα που εκπλήσσει , με υπόκλιση στο μεγαλείο του ανδρός, οι υπεύθυνοι ενός από τα καλλίτερα Πανεπιστήμια του κόσμου, του HARVARD, θα πληρώνουν 45.000 δολάρια την ώρα για να εισπράττουν οι φοιτητές του ψήγματα της σοφίας του ΕΝΟΣ.

Με δυσνόητα νοήματα, με ατελείς σκέψεις, με μείξη θεμάτων, θα συναρπάζει τους εκκολαπτόμενους επιστήμονες, που θα χειροκροτούν την διανόηση σε μια ρέουσα αμερικανική γλώσσα Πρωτοπόρος της διδασκαλίας, ίσως ανοίξει το δρόμο και σε άλλους Έλληνες που αμείβονται με 3,52 Ευρώ την ώρα ,σαφώς υποδεέστεροι της μαγείας του Γεωργίου.

Σε δύσκολες περιόδους, σε εποχές κρίσης πάντοτε τα φωτεινά πνεύματα οδήγησαν τις χώρες σε ανάκαμψη, σε επάνοδο στις φωτεινές στιγμές της ιστορίας τους.

Η αναγνώριση του σοφού Έλληνα , ως κορυφαίας προσωπικότητας, θα σημάνει συναγερμό των απανταχού διανοητών , με συνέπεια το όφελος της χώρας και την απομάκρυνσή της από την επικίνδυνη για την ύπαρξή της ζώνη. Ψιθυρίζεται επίσης ότι, μετά την ολοκλήρωση του θριάμβου από τον νυν ηγέτη της χώρας και συμφοιτητού του Γ.Α.Π, εντός των τειχών, θα ενωθεί η Σαμάρειος με την Παπανδρεική σοφία για νέο ΝΑΓΚΑΣΑΚΙ και ΧΙΡΟΣΙΜΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου