17 Σεπ 2012

ΣΔΟΕ: Ελέγχονται 130 πολιτικοί για παράνομο πλουτισμό


Το οριστικό πόρισμα του ΣΔΟΕ για 5-6 πολιτικά πρόσωπα από τη λίστα των 130 που ελέγχονται για παράνομο πλουτισμό και φοροδιαφυγή αναμένετε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, διότι απ’ ότι αναφέρουν αξιόπιστες πηγές...
μεταξύ των πολιτικών που ελέγχονται, κάποιοι διατηρούσαν πολυτελείς οικίες, αυτοκίνητα, κότερα και "φουσκωμένες" τραπεζικές καταθέσεις σε πλήρη αναντιστοιχία με τη φτωχή φορολογική τους δήλωση!

«Είναι νωρίς να καταλήξουμε σε ασφαλή συμπεράσματα, καθώς η έρευνα του ΣΔΟΕ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και συνεχώς εμπλουτίζεται από νέα στοιχεία» προσθέτοντας ωστόσο ότι «κάτι μυρίζει άσχημα για κάποιους», ανέφερε η πηγή, μας.  

Οι έλεγχοι βρίσκονται στην τελική ευθεία για δεκάδες πρόσωπα για τα οποία έχουν ανοιχθεί οι τραπεζικοί λογαριασμοί ενώ επεκτείνονται και σε συγγενικά τους πρόσωπα αλλά και σε δραστηριότητες εταιρειών όπου μετέχουν είτε οι ίδιοι είτε οι συγγενείς τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες , στη «μαύρη λίστα» του κλιμακίου περιλαμβάνονται 30 πρώην υπουργοί και βουλευτές και 100 στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης ενώ πέραν των πολιτικών εκείνων που προκάλεσαν με την οικονομική τους κατάσταση υπάρχουν και πολιτικά πρόσωπα που δεν είχαν εμπλακεί σε τέτοιου είδους υποθέσεις όπως γενικοί γραμματείς και σύμβουλοι υπουργών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου