30 Αυγ 2012

Βγάλε γκόμενα με επιστημονικές μεθόδους

Κάντε like στο blog μας στο facebook

Η επιστήμη κάνει θαύματα σήμερα. Πολλοί ερευνητές έχουν ασχοληθεί με το θέμα κι έχουν να προτείνουν θαυματουργές λύσεις για όλες σχεδόν τις περιπτώσεις. Μελέτησε τες και δες τι πάει καλυτέρα στο στυλ σου. Και μετά αμέσως στη δουλεία.


1. Γράψου σε site γνωριμιών και fora με πολλές γκόμενες και όλο και κάτι θα κάτσει. Ίσως όχι το καλύτερο, αλλά για αρχή να είσαι ευχαριστημένος. Όσοι βρίσκονται σήμερα ψηλά κι αυτοί από το πρώτο σκαλοπάτι ξεκίνησαν.

2. Άμα δεν τα καταφέρνεις μονός, κινητοποίησε γνωστούς και φίλους να σου υποδείξουν ότι λάχει γκόμενες (λυσσάρες, χαζές, κλπ) για να πάρεις το πρώτο θάρρος. Όλο και κάποιες θα γνωρίζουν στο χώρο που κινούνται.

3. Ψάξε συνδετικούς κρίκους όταν κάνεις καμάκι. Άμα η γκόμενα κοιτάξει κινητό στη βιτρίνα μιλά της για τα κινητά, άμα κρατεί βιβλίο ρωτά την τη γνώμη της πριν το αγοράσεις. Πιάσου από οτιδήποτε διευκολύνει το πλησίασμα κι άμα δε βρίσκεις, πιασε την ιδία, ζητά συγγνώμη για το λάθος και στη συνεχεία συστήσου.

4. Παίξτε το (Ρεπόρτερ ξένου τύπου, πιλότος, ατζέντης, ερευνητής κλπ κατά προτίμηση κάτι που να μην ξεσκεπάζεται εύκολα). Μαθέ δυο παπαριές απέξω να τις λες για εντυπωσιασμό και καλλιέργησε ένα ανάλογο στυλ. Και γκόμενα να μη βγάλεις θα σου μείνει το στυλ για να το ξαναχρησιμοποιήσεις όπου χρειαστεί. Ή παίξτε μυστήριος (μυστικός πράκτορας, καλόγερος που το έσκασε από το μοναστήρι, πρώην μαφιόζος, σύμβουλος του πρόεδρου του Κόγκο κλπ) Οι γυναίκες τρελαίνονται για μυστήριο και προσθέτουν ακόμα περισσότερα με τη φαντασία τους.

5. Κυνήγα σταθερές γκόμενες. Όχι απαραίτητα χαρακτήρα, αλλά θέσεως. Πχ μια γκόμενα υπάλληλος σε κατάστημα ή μια που συνταξιδεύετε με αεροπλάνο δεν μπορεί να κουνηθεί από τη θέση της, αλλά αν είσαι ευγενικός ούτε και να σε διώξει. Θα σε υποστεί ένα διάστημα το οποίο μπορείς να εκμεταλλευτείς για να πουλήσεις το παραμύθι σου.

6. Παίξτε εργοδότης ή, αν είσαι νέος, γιος εργοδότη. Βαλε αγγελίες, μάζευε βιογραφικά, κάνε συναντήσεις κι ώσπου να «αδειάσει η θέση», εφάρμοσε το σχέδιο γοητείας σου. Άμα γοητεύει, πες ότι το έκανες για τη γνωριμία, γιατί δεν κάνει να παίξεις με τον πόνο των άλλων.

7. Παίξτε σκοτεινές επιστήμες: μέντιουμ, μαγνητιστής, αστρολόγος, χαρτομαντεία ή χειρομαντεία. Εσύ μπορείς να λανσάρεις τη βυζομαντεία κι όπως άλλοι διαβάζουν τις γραμμές του χεριού εσύ να διαβάζεις τις ρόγες. Άμα φτάσεις μέχρι εκεί, ένα βήμα είναι το παρακάτω.

8. Παίξτε ξένη βεντέτα. Κυκλοφόρα σε κοσμικούς χώρους, βαλε παπαράτσι να σε κινάγανε, δημοσιογράφους να σου παίρνουν συνεντεύξεις, μιλά στο κινητό με στρας και θάμπωσε κόσμο. Από το θάμπωμα κάποιες θα πέσουν ξερές, η ανθρωπινή ματαιότητα είναι απέραντη.

9. Εφάρμοσε τη μέθοδο πλασιέ. Αυτός παίρνει με τη σειρά όλες τις πόρτες ελπίζοντας ότι κάποιες θα ανοίξουν. Κάνε πετρά την κάρδια και γίνε πορτούλας. Πόρτες όλες στη σειρά και πέφτε στην ψύχρα. Στατιστικά κάποιες θα κάτσουν. Για να μην προγκάνε, κρατά και τίποτα χαρτιά για να φαίνεται πως πας για γκαλόπ.

10. Ίδρυσε τη δίκη σου σέχτα με οπαδούς και οπαδές.
Πάλεψε για τα δικαιώματα της γυναικάς και προώθησε τις οπαδές σε ψηλά αξιώματα για να έρχονται σε συχνότατη επαφή διοικητική (και άλλη) με την Αυτού Εξοχότητα σου.

Αν μετά από τόσες μαλακιές δε βγάλεις γκόμενα άστο, χέστο, πήγαινε σε μοναστήρι.    Δεν κάνεις 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου