7 Ιαν 2015

Αναξιόπιστες και χαλκευμένες οι δημοσκοπήσεις περί δήθεν κλεισίματος τής ψαλίδας μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Παραλήρημα ακραίας, ανήθικης κινδυνολογίας από τον καταρρέοντα κ Σαμαρά.

Αυτές οι πρόωρες χειμερινές εκλογές πόλωσης που προκλήθηκαν από τη μη εκλογή ΠτΔ από την διαλυθείσα βουλή θα κρίνουν ποιά...
Κυβέρνηση θα προκύψει στις 25Ιανουαρίου 2015.


Ο λαός είμαι βέβαιος θα αποδοκιμάσει αυστηρά και αμείλικτα στην κάλπη την αντιλαϊκή και τυρρηνική μνημονιακή Κυβέρνηση Σαμαρά και Βενιζέλου που υιοθετεί ακραία πόλωση μέ την έναρξη τής προεκλογικής περιόδου ο απερχόμενος Πρωθυπουργός που εγκαλεί τον κ Τσίπρα ότι θα μάς βγάλει από την ευρωζώνη και ότι θα κυβερνήσει με υφαρπαγή των τραπεζικών καταθέσεων για να καλύψει τα κενά δανεισμού ,ενώ επενδύει στην ακραία κινδυνολογία περί επικείμενου γνωστού φονικού συνδρόμου Grexit που αποτελεί άλλωστε την μόνιμη απειλή των ευρωπαίων ηγετών και του Διευθυντηρίου των Βρυξελλών που επαναφέρουν ανήθικα γεμίζοντας με άγχος και αγωνία τούς τρομοκρατούμενους από τα ΜΜΕ Έλληνες που έχουν εξοντωθεί από τα βάρβαρα Μνημόνια επί πέντε έτη το σενάριο της εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη.
Εν ολίγοις οι Ευρωπαίοι δανειστές μας λένε ότι η χώρα μας βρίσκεται σέ σοβαρό κίνδυνο αν εκλεγεί ο αριστερός και απείθαρχος ΣΥΡΙΖΑ και αναλάβει τήν διακυβέρνηση τής χώρας ο κ.Τσίπρας που βέβαια δέν τιθασεύεται και δέν χαλιναγωγείται μέ ωμούς εκβιασμούς οτι δεν είναι εφικτό να εφαρμόσει οσα υποσχέθηκε μέχρι τώρα. Οτι δηλ.θα οδηγηθούμε αναπόφευκτα σε άτακτη χρεοκοπία και οι καταθέτες θα χάσουν τίς αποταμιεύσεις τους.

Είναι εμφανές οι δανειστές μέ κάθε μέσον προσπαθούν να στηρίξουν τον καταρρέοντα κ Σαμαρά που προσπαθεί να αναστρέψει το σέ βάρος του αρνητικό κλίμα και να επηρεάσουν σημαντικά τήν ψήφο τού Έλληνα πολίτη θέλοντας έτσι να τόν καθυποτάξουν στις δικές τους επιδιώξεις δηλ να μείνει η Ελλάδα δεσμευμένη υποδουλωμένη, υποταγμένη αποικιοκρατούμενη χωρίς ανεξαρτησία αλλά με κυβέρνηση ανδρείκελων σε αυτούς που κερδοσκοπούν σε βάρος μας με τις πολιτικές σκληρής λιτότητας χωρίς καμία ουσιαστική διαπραγμάτευση για τό δημόσιο ανεξέλεγκτο και διογκούμενο εξωτερικό χρέος που δέν είναι βιώσιμο. .

Νομίζω δέν θα πιάσουν τόπο οι απειλές τους δέν θα επηρεάσουν το εκλογικό αποτέλεσμα ,άλλωστε οι νουνεχείς πολίτες που βλέπουν τούς ευρωπαίους με προεξάρχουσα τήν γερμανίδα Καγκελάριο κ Μέρκελ ,που γνωρίζει οτι ο Σαμαράς που κατηγορεί  ακατάσχετα για τό πρόγραμμα του τον ΣΥΡΙΖΑ, αυτοπροβάλλεται μονότονα ως ο μοναδικός και αποκλειστικός εγγυητής της ομαλότητας και σταθερότητας στο εσωτερικό έχοντας δεσμεύσει υποθηκεύσει όπως και οι προκάτοχοι του την χώρα θα τηρήσει τα συμφωνηθέντα στο ακέραιο με απόλυτη υπάκουη, να μεγεθύνουν σκόπιμα τον φόβο τους για δήθεν απειλούμενη συνολική οικονομική κατάρρευση της Ελλάδας που έχει τον βρόγχο του δανεισμού θέλοντας να συνεχιστεί για δεκαετίες ακόμη η οικονομική εξάρτηση μας χωρίς να εξασφαλίζεται στο ελάχιστον η στοιχειώδης ευημερία τους έχουν αντιληφθεί ότι οι κατά καιρούς δημοσιοποιούμενες δημοσκοπήσεις εγκύρων εταιρειών που βλέπουν τό φώς τής δημοσιότητας περί ανόδου τής ΝΔ είναι ανακριβείς και αναξιόπιστες εντελώς καθώς διακυβεύονται μεγάλα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα.
Γεγονός είναι οτι την μοναδική έξοδο που επιθυμούν οι ταλαιπωρημένοι ,εξουθενωμένοι Έλληνες είναι από τα Μνημόνια

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ που θα δεχθεί εκβιασμούς αν επικρατήσει απο τούς δανειστές κατορθώσει να ξεπεράσει τήν ασυνεννοησία και αντιφατικότητα στο εσωτερικό του μεταξύ υψηλόβαθμων στελεχών του ,πείσει για το υλοποιήσιμο των προεκλογικών εξαγγελιών και δεσμεύσεων του τότε θα εξασφαλίσει ενδεχομένως την πολυπόθητη αυτοδυναμία αλλιώς θα προκύψει κεντροαριστερή κυβέρνηση δικομματικής συνεργασίας.

Βασίλης Δ. Νουλέζας δικηγόρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου