4 Νοε 2014

ΒΟΥΛΙΑΞAN ΣΕ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ MEGA

ΣΤΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΚΟΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΤΟ MEGA ΕΚΑΝΕ 9,2%!!!
Μια ακόμα βαριά τηλεοπτική ήττα για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega που όχι μόνο έχει χάσει καθαρά την πρωτιά από τον ΑΝΤ1 αλλά κυριολεκτικά βουλιάζει στην τηλεθέαση των νεανικών κοινών, που έχουν και τη μεγαλύτερη σημασία καθώς από αυτά καθορίζονται οι διαφημίσεις. Χθες ο ΑΝΤ1 έκανε 17,8% στο εμπορικό κοινό, το δελτίο του MEGA έκανε μονοψήφια αφού σημείωσε 9,2%!


Τα νούμερα των τελευταίων ημερών του Mega είναι τα χειρότερα στην ιστορία του. Χειρότερα δεν γίνεται. Ή μάλλον γίνεται. Εάν συνεχίσουν το φιλοκυβερνητικό παραλήρημα μπορεί να πάνε και χειρότερα... μιας και μια ακόμα "Ανατροπή" με κυβερνητικό στέλεχος βούλιαξε τηλεοπτικά. Χθες η "Ανατροπή" στο MEGA με καλεσμένο τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη έκανε 10,9% στο σύνολο και 8,9% στο νεανικό κοινό!

Πολύ χαμηλά νούμερα για έναν κυβερνητικό παράγοντα που δεν είχε δώσει ποτέ τηλεοπτική συνέντευξη σε εκπομπή! Την ίδια ώρα η εκπομπή «Στον Ενικό» με καλεσμένο τον υπουργό Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλο έκανε 14,5% στο σύνολο και 8,6% στο νεανικό κοινό.

Συμπέρασμα; Σε όποια εκπομπή βγαίνουν κυβερνητικά στελέχη δεν κάνει καλά νούμερα τηλεθέασης γιατί είναι αντιπαθητικοί στην κοινωνία. Η εκπομπή του Χατζηνικολάου πήγε καλύτερα στο σύνολο της τηλεθέασης γιατί υπήρχε κοινό και ρωτούσαν ενδιαφέροντα πράγματα τον καλεσμένο υπουργό Αργύρη Ντινόπουλο...
Πηγη: fimotro


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου