7 Νοε 2014

Σε Πέλλα και Κόρινθο τα 18 εκατ. ευρώ του Τζόκερ!

Τα δύο χρυσά δελτία παίχθηκαν στους Γαλατάδες Πέλλας και στην Κόρινθο. Λίγο πριν από τις 8.30 το βράδυ που έληγε η προθεσμία κατάθεσης, παιζόταν σχεδόν 300 δελτία ανα δευτερόλεπτο.


Το 9, το 14, το 20, το 24, το 30 και αριθμός Τζόκερ το 16: αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ που διεξήχθη το βράδυ της Πέμπτης, μοιράζοντας περισσότερα από 18 εκατ. ευρώ σε δύο υπερτυχερούς νικητές, που μάντεψαν σωστά τους 5+1 αριθμούς της 1ης κατηγορίας.

Συνολικά, το Τζόκερ μοίρασε απόψε περίπου 18,4 εκατ. ευρώ στους δύο «χρυσούς» νικητές (από 9.199.462 ευρώ έκαστος), ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι διακόπηκε το σερί των 15 τζακ-ποτ, ήτοι των κληρώσεων χωρίς νικητή στην 1η κατηγορία.

Τι επικράτησε πριν την κλήρωση

Φρενίτιδα; Παροξυσμός; Τρέλα; Η σημερινή κλήρωση του τζόκερ δημιούργησε όνειρα, έφτιαξε τη διάθεση των Ελλήνων, έκανε μικρούς και μεγάλους να ονειρεύονται ότι θα μπορούσαν να γίνουν εκατομμυριούχοι.

Με 50 λεπτά που κοστίζει μία στήλη, ο καθένας είχε το δικαίωμα να ονειρεύεται ότι θα βελτιώσει τη ζωή του, ότι θα λύσει άπαξ και διά παντός τα οικονομικά του προβλήματα, ότι θα σαλπάρει για άλλες πολιτείες, αποχαιρετώντας την παλιά του ζωή και τις δυσκολίες της καθημερινότητας.

Από τον άνδρα που έγινε πρώτο θέμα το πρωί χάρη στην πρωινή εκπομπή του Σκάι που τον εντόπισε να καταθέτει σε πρακτορείο ποσό 3.000 ευρώ, επειδή είδε όνειρο τους 13+3 αριθμούς στους οποίους στοιχημάτισε, μέχρι τους υπέργηρους ή τα παιδιά που κάνουν όνειρα πιο... πεζά απ' αυτά των μεγάλων και σχεδιάζουν απλώς με τα κέρδη τους να αγοράσουν την καλύτερη παιχνιδομηχανή ή το πιο σύγχρονο smartphone, όλοι έτρεξαν να παίξουν Τζόκερ...

Σε αυτό το τεράστιο εργοστάσιο ονείρων, στο οποίο μετατράπηκε η σημερινή κλήρωση του Τζόκερ, όπου υπολογίζεται ότι ο νικητής ή οι νικητές, όσοι δηλαδή μαντέψουν το συνδυασμό των 5+1 τυχερών αριθμών, θα μοιραστούν 17 εκατ.ευρώ έχουν «επενδυθεί» συνολικά περισσότερα από 90 εκατ.ευρώ!
Ο νικητής (ή οι νικητές), που ενδεχομένως προέβλεψε όλους τους αριθμούς της κληρωτίδας προβλέπεται να εισπράξει 17 εκατ.ευρώ.

Είναι ενδεικτικό ότι από την προηγούμενη Κυριακή, από το τελευταίο τζακ ποτ δηλαδή, μέχρι και σήμερα παίχτηκαν περίπου 17,5 εκατ.ευρώ.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις από τα πρακτορεία η κίνηση και η... φρενίτιδα στα πρακτορεία δεν θύμιζε απλώς, αλλά ξεπέρασε την κλήρωση της Κυριακής, αν και επρόκειτο για καθημερινή.

Συνολικά, στα πρακτορεία κατατέθηκαν περισσότερα από 300 δελτία το δευτερόλεπτο. Οι πράκτορες υπολόγιζαν ότι την τελευταία ώρα πριν την κλήρωση των 21:00 -από τις 19:30 μέχρι τις 20:30, δηλαδή, που σταμάτησε η κατάθεση δελτιων παρουσιάστηκε η μεγαλύτερη κίνηση.

ProtoThema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου