2 Νοε 2014

"Πυρετός" στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ για το τζακ ποτ των 14 εκατομμυρίων στο Τζόκερ

Ατέλειωτες είναι οι ουρές και στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ για τα 14 εκατομμύρια του Τζόκερ, ένα ιλιγγιώδες ποσό που υπόσχεται να κάνει κροίσο έναν υπερτυχερό, μετά από 14 συνεχόμενα τζακ ποτ.


Στα πρακτορεία πρπσέρχονται άνθρωποι όλων των ηλικιών που προσδοκούν στο όνειρο του νικητή, ενώ πολλοί είναι αυτοί που παίζουν για πρώτη φορά στη ζωή τους και ρωτούν να μάθουν ακόμη και το πώς παίζεται το παιχνίδι, ιδίως οι ηλικιωμένοι πρωτάρηδες.

Iδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η συμμετοχή παιδιών και εφήβων όπως λένε οι ιδιοκτήτες προακτορείων ΠΡΟΠΟ, γεγονός που αποδίδεται στο γενικευμένο άγχος της  κρίσης.

Πρόκειται για το δεύτερο μεγαλύτερο ποσό  στην ιστορία του τυχερού παιχνιδιού καθώς το ρεκόρ κερδών είχε σπάσει τον Απρίλιο του 2010, οπότε είχαν κληρωθεί 19,2 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία είχαν μοιραστεί τότε τρεις υπερτυχεροί.

Το ρεκόρ του ενός και μοναδικού νικητή που πήρε τα περισσότερα χρήματα κρατά από το 2009, όταν τα τζακ - ποτ στο Τζόκερ είχαν δώσει 11 εκατ. ευρώ σε έναν υπερτυχερό.


Επίσης, ποσό 14 εκατ. ευρώ είχε μοιραστεί ξανά το Τζόκερ το 2006 όμως το είχαν μοιραστεί και τότε περισσότερα του ενός άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου