23 Αυγ 2014

Επίθεση στη κυβέρνηση από νέο περιφερειάρχη ιονίων από τη Ζάκυνθο

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εργαζόμενοι, νοσηλευτικό προσωπικό και διοίκηση στο νοσοκομείο ενημερώθηκε ο νέος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θοδωρής Γαλιατσάτος ευρισκόμενος στη Ζάκυνθο προκειμένου να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον πολιούχο του νησιού Άγιο Διονύσιος.


Δεν παρέλειψε να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι ο υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Δένδιας ζητά την επιστροφή 23.000.000€ από Φορείς της αυτοδιοίκησης του Ιονίου, από τα οποία τα 5.000.000€ αφορούν στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. 

Σημειώνουμε ότι τα χρήματα αυτά προέρχονται από απεντάξεις και αδυναμία προώθησης τελματωμένων έργων του Γ’ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης έργων σε όλα τα νησιά.

Ο κ. Γαλιατσάτος με δηλώσεις του στο Ionian Channel άσκησε έντονη κριτική τόσο στον απερχόμενο Περιφερειάρχη Σπύρο Σπύρου για τον οποίο επεσήμανε ότι «μετά από τριάμισι χρόνια έστειλε την Περιφέρεια στην προτελευταία θέση στις απορροφήσεις κοινοτικών κονδυλίων και δεν μπόρεσε να προωθήσει τα… διαβάστε περισσότερα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου