28 Ιουλ 2014

Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο οι εγκληματίες του Ισραήλ!

Τελικά οι Ισραηλίτες, είναι κοινοί δολοφόνοι κι εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας ξεπέρασαν σε αγριότητα και τους διώκτες τους ΝΑΖΙ  


Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο τα τέρατα του Ισραήλ, και το αποδεικνύουν άλλοι μια φορά ότι είναι κοινοί φονιάδες, μιας και πριν λίγο πύραυλος έπληξε το μεγαλύτερο νοσοκομείο της Γάζας, σκορπώντας το θάνατο. Προς το παρόν δεν υπάρχει ακριβής αριθμός νεκρών, ωστόσο πολύ δύσκολα θα αποφύγουμε νέα μεγάλη αιματοχυσία.
 
Oι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πολλά παιδιά, είναι μεταξύ των νεκρών, όμως δεν υπάρχει μεγαλύτερη ενημέρωση από τη Γάζα αυτή τη στιγμή, καθώς άπαντες έχουν σπεύσει να βοηθήσουν τουλάχιστον όσους είναι ακόμα ζωντανοί.
Μάλιστα, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση λίγη ώρα αργότερα ακολούθησε δεύτερος πύραυλος στο στρατόπεδο προσφύγων Al Shati.

Κι όλα αυτά, την ώρα που ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου επέκρινε την έκκληση που απηύθυνε το Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για την άμεση κήρυξη μιας ανθρωπιστικής εκεχειρίας στη Γάζα
Η χθεσινή ανακοίνωση από το Συμβούλιο «σχετίζεται με τις ανάγκες μιας δολοφονικής τρομοκρατικής ομάδας που επιτίθεται εναντίον των Ισραηλινών πολιτών και δεν έχει καμία απάντηση για τις ανάγκες ασφαλείας του Ισραήλ» είπε ο ίδιος στο γενικό γραμματέα του ΟΗΕ Μπαν Γκι Μουν, όπως ανέφερε το πρωθυπουργικό του γραφείο.

Νωρίτερα σήμερα ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ δήλωσε ότι οι δύο αντίπαλες πλευρές στις συγκρούσεις στη Γάζα έχουν «εκφράσει σοβαρό ενδιαφέρον» για την έκκλησή του για την κήρυξη νέας 24ωρης ανθρωπιστικής εκεχειρίας, αλλά «δεν έχουν ακόμα συμφωνήσει στο χρονοδιάγραμμα της εφαρμογής της».
«Ο γενικός γραμματέας απευθύνει έκκληση στις πλευρές να ανανεώσουν μια ανθρωπιστική κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και επαναλαμβάνει το αίτημά του για μια διαρκεί εκεχειρία που θα μπορούσε να λειάνει το έδαφος για την έναρξη εκτενών διαπραγματεύσεων» ανέφερε ο εκπρόσωπός του σε μια ανακοίνωση.Ένας ισραηλινός πύραυλος έπεσε στον περίβολο του μεγαλύτερου νοσοκομείου της Γάζας, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο.

Επίσης πριν από μερικές μέρες περίπου 1.000 Παλαιστίνιοι από τη Γάζα, σε μια προσπάθεια να γλιτώσουν από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς αναζήτησαν καταφύγιο σε μια ελληνορθόδοξη εκκλησία του 12ου αιώνα.

Ωστόσο όπως αναφέρει το Reuters η εκκλησία του Αγίου Πορφυρίου, που χρονολογείται από την εποχή των Σταυροφοριών, δεν είναι ένα ιδιαίτερα ασφαλές καταφύγιο καθώς λίγο μετά την άφιξη των Παλαιστινίων, ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν ένα κοντινό χωράφι, με αποτέλεσμα με αποτέλεσμα να σκοτωθεί μια 75χρονη γυναίκα και τα θραύσματα να φθάσουν στην εκκλησία και να προκληθούν ζημιές σε τάφους.

Κάποια από τα παιδιά που προέρχονται από τη συνοικία Σετζάγια —όπου τουλάχιστον 73 Παλαιστίνιοι, πολλοί εκ των οποίων γυναίκες και παιδιά, σκοτώθηκαν την Κυριακή από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς— έπαιζαν σήμερα ποδόσφαιρο στην αυλή της εκκλησίας.

Οι μητέρες τους τα παρακολουθούσαν καθισμένες σε στρώματα και πλαστικές καρέκλες που τους έχει προσφέρει η εκκλησία, όπως και τρόφιμα, κουβέρτες και παιχνίδια.


Κάποτε έκλαιγαν που τους έκαιγε στα κρεματόρια ο Χίτλερ, τώρα αυτοί κάνουν τα ιδία και χειρότερα, αλλά το μόνο που καταφέρνουν είναι να κάνουν τον αντισημιτισμό να θεριεύει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου