5 Οκτ 2012

E.N.D. Κατέρρευσαν πανηγυρικά οι ισχυρισμοί περί 600 δις $


Αναφερόμαστε στην υπόθεση των "600 δισ. $" τα οποία υποτίθεται έχουν συγκεντρώσει ομογενειακά fund για να τα διαθέσουν για την διάσωση της Ελλάδος και της Κύπρου και για την πληρωμή των χρεών.


Πρώτη διάψευση έρχεται από την τράπεζα του Καναδά «Bank of Montreal», μέσω του Peter Brown, που ήταν περισσότερο ένα ηχηρό γέλιο, παρά απάντηση. «Η τράπεζα πολύ θα ήθελε να έχει καταθέσεις 600 δισ. δολ., αλλά στην πραγματικότητα ούτε οι καταθέσεις, ούτε τα αποθεματικά της, ούτε και ο αρχικό της κεφάλαιο μαζί, συμπληρώνουν 600 δισ. $.
Όλα μαζί φτάνου τα 150 δισ. Δολάρια»! ήταν η απάντηση.

Από εκεί και πέρα μας ενημέρωσαν ότι «Γνωρίζουν την υπόθεση και σκοπεύουν να κινηθουν δικαστικά κατά όσων υποστηρίζουν τέτοια πράγματα εμπλέκοντα το όμομα της τράπεζας».

Από εκεί και πέρα τόσο το αμερικανικό FBI, όσο και το Ομοσπονδιακό υπουργείο Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών προειδοποιεί για απατεώνες οι οποίοι διακινούν πληροφορίες ότι διαθέτουν κρατικά αμερικανικά ομόλογα πολλών δισεκατομμυρίων.

Μάλιστα η πληροφορία που υπάρχει είναι ότι το FBI που κινητοποιήθηκε φέρεται να διεξάγει πλέον έρευνα για το θέμα.
Με το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών που επίσης διέψευσε το θέμα δεν ασχολούμαστε γιατί θεωρούμε ότι η αξιοπιστία του κυμαίνεται περίπου στα όρια της ομάδας των «600 δισ.$», οπότε ότι και να ισχυριστεί είτε το λέει είτε δεν το λέει είναι το ίδιο και το αυτό.

Η εμφάνιση στην ελληνική τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα στο κανάλι που προβάλλει τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή, των στελεχών της ομάδας, κανονικά, αν υπήρχε κράτος θα έπρεπε να συνδυαστεί με την αυτόφωρη σύλληψή τους, μέχρι να αποδειχθεί ότι τα όσα ισχυρίζονταν περί "εξαγοράς του δημόσιου χρέους, με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους" είναι αλήθεια.

Ο γενικός πρόξενος Δημήτρης Αζεμόπουλος, στο Τορόντο του Καναδά μιλώντας στο ΑΜΠΕ, δήλωσε ότι ποτέ δεν επικυρώθηκε καταθετήριο από το Γενικό Προξενείο του Τορόντο εξουσιοδότηση στα στελέχη της «ομάδας», «Μη κερδοσκοπικό Ίδρυμα END - End National Debt -, που οι Σώρρας και Παπαδάκης ισχυρίζονται ότι έχουν ιδρύσει για την εξαγορά, με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους, του ελληνικού χρέους παρά μόνον ένα γνήσιο της υπογραφής.

Ο επαρχιακός γραμματέας του Οντάριο είχε επικυρώσει το γνήσιο της υπογραφής του συντάξαντος το έγγραφο δικηγόρου, ο οποίος φέρει την απόλυτη ευθύνη για την αλήθεια του περιεχομένου τού εν λόγω εγγράφου.

Την ίδια στιγμή, ο Ελληνοαμερικανός μεγιστάνας Τζον Κατσιματίδης και μιλαμε για σοβαρό άνθρωπο, δηλώνει στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι πρόκειται για απάτη…

Δυστυχώς ο «από μηχανής Θεός» στην Ελλάδα ή ο «λευκός ιππότης» στα αγγλοσαξωνικά παραμύθια υπάρχουν μόνο στα παραμύθια ή στα θεατρικά έργα.

Εμείς έχουν καταλήξει ότι πρόκειται για ανθρώπους του συστήματος που επιδιώκουν να με την «αντίστροφη ψυχολογία» δηλαδή με την διάψευση των προσδοκιών των πολιτών να «μολύνουν» επικοινωνιακά όλες τις προσπάθειες που χάθηκαν και τυχόν άλλες σοβαρές μελλοντικές προσπάθειες σεισάχθειας του χρέους.

Και μόνο ότι τους αφήνου να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να λένε τέτοια πράγματα, αλλά και να έχουν πρόσβαση σε καθεστωτικά ΜΜΕ, νομίζουμε ότι τα λέει όλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου