14 Σεπ 2012

Άννα Βερούλη κατά Γιάννη Μπέζου


Στη σημερινή ραδιοφωνική του εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ήταν ο Γιάννης Μπέζος και ο Πέτρος Φιλιππίδης.
Οι δυο καλλιτέχνες μεταξύ άλλων μίλησαν για τα τούρκικα σήριαλ, τις μεταγλωττίσεις αλλά και την παιδεία που θα έπρεπε να έχουμε. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μπέζος υποστήριξε...
πως οι νέοι πλέον δεν ξέρουν να μιλάνε σωστά ελληνικά και αυτό τον λυπεί και θεωρεί πως μεταξύ άλλων φταίνε και οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών.

Η Άννα Βερούλη πρώην πρωταθλήτρια του ακοντισμού, στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης και εκπαιδευτικός ακούγοντας τα όσα είπε ο ηθοποιός ενοχλήθηκε αφάνταστα και έδειξε την οργή της με ένα μήνυμα στο Facebook.

«Anna Verouli- Nikos Michalopoulos

Καλά θα κάνει ο κύριος Μπέζος να προσέχει, όταν προτείνει στους Έλληνες δασκάλους να μην κάνουν απεργία (από την σημερινή συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου στον Real Fm), ώστε να μάθουν τα παιδιά μας γράμματα και να αναλογιστεί πόσα χρήματα έπαιρνε για να προσφέρει την τέχνη του σε σύγκριση με τον μισθό ενός δασκάλου, που μπορεί να δουλεύει στην παραμεθώριο ή ακόμα και στα ακριτικά σχολεία της Αθήνας, βλέπε Μενίδι, Ζεφύρι (μιλάμε εκ πείρας) και με 640 ευρώ μισθό να πρέπει να πληρώνει φωτοτυπίες και αναλώσιμα και να διδάσκει ήθος και αξιοπρέπεια.
Έχει άραγε αναλογιστεί τι σημαίνει είμαι πρότυπο πάνω απ' όλα για τους μαθητές μου και με πόσο κόπο, αίμα και ιδρώτα αυτό κατακτιέται μέσα σε μία κοινωνία, που όχι μόνο δεν στηρίζει τον δάσκαλο, αλλά τον υποβαθμίζει με σκοπό να δημιουργήσει μια νέα γενιά παιδιών, που δεν θα πρέπει να σκέφτονται πολύ, αλλά να καταναλώνουν όσο το δυνατό περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου