12 Σεπ 2012

Πολιτικοί αρχηγοί: Η συζήτηση συνεχίζεται


Τέλειωσε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών που συγκροτούν την  κυβέρνηση, πρώτος βγήκε ο Φώτης Κουβέλης που σε δηλώσεις του ανέφερε, ότι δεν είναι δυνατόν να βάζεις νέα μετρά σε μια κοινωνία που διαλύεται.


Και συνέχισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ λέγοντας, δεν έχουμε καταλήξει στον διάλογο ο οποίος συνεχίζεται, και τόνισε ότι δεν συμφωνεί σε καμιά απόλυση στον δημόσιο τομέα – κάτι άλλωστε που ανέφερε και ο κ. Βενιζέλος στις δίκες του δηλώσεις – και αυτό όπως τόνισε είναι διότι οι συνταξιοδοτήσεις των δημοσίων υπαλλήλων από μονές τους μας οδηγούν στο επιθυμητό νούμερο.

Ο Βεγγέλης Βενιζέλος που εξήλθε άμεσος μετά, είπε στους δημοσιογράφους ότι δεν έχει οριστικοποιηθεί τίποτα ως αναφορά τα κονδύλια και της δαπάνες ενώ ανέφερε ως ισοδύναμο το μετρό – αναφερόμενος στις περικοπές – ως πρόταση προς την τρόικα, και τόνισε ότι δεν πρέπει να γίνει καμιά αλλαγή στις εργασιακές σχέσεις.

Τέλος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στην ανάγκη που υπάρχει να εκταμιευθούν τα χρήματα της δόσεως ώστε να μπουν στην πραγματική οικονομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου