13 Σεπ 2012

Για πόσο θα υπάρχει ευρώ στην Ευρώπη???


Τί σημαίνει για την Ελλάδα, το δόγμα "πάση θυσία στο ευρώ"
Το δόγμα των κυβερνώντων συνεργατών των ξένων τοκογλύφων και ιδιωτών τραπεζιτών "πάση θυσία στο ευρώ" το οποίο διαλαλούν σε κάθε ευκαιρία, απειλώντας ταυτόχρονα και... 


εκβιάζοντας τον ελληνικό λαό με νέα μέτρα, με μνημόνια, με εξαθλίωση χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα ως "παπαγαλάκια" τους συνεργάτες τους στα ΜΜΕ, μέσω των δελτίων των 8, σημαίνει:
Πλήρης φτωχοποίηση του ελληνικού λαού.
Πλήρης εξαθλίωση σύσσωμης της ελληνικής κοινωνίας.
Ανύπαρκτες παροχές υγείας.
Κλείσιμο δημόσιων οργανισμών και επιχειρήσεων.
Ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας.
Ελλιπής άμυνα της χώρας.
Αδυναμία εξασφάλισης των στοιχειωδών αγαθών αναγκαίων για την επιβίωση του λαού.
Συνεχής δανεισμός απο τους ξένους δανειστές και ιδιώτες τραπεζίτες τοκογλύφους.
Απεμπόληση της Εθνικής κυριαρχίας.
Παράδοση της διοίκησης της χώρας στους ξένους δανειστές και τοποτηρητές.
Ανύπαρκτες παροχές παιδείας.
Πλημμελής αστυνομική προστασία των ελλήνων πολιτών.
Πλήρη ισοπέδωση μέχρις εξαφάνισης των μισθών και των συντάξεων όλων των εργαζομένων στο δημόσιο τομέα.
Πλήρη ισοπέδωση των αμοιβών των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, αναδεικνύοντας τους εργοδότες σε τύραννους που επιβάλλουν τη θέλησή τους στους υπαλλήλους τους μεταχειριζόμενους ως σκλάβους.

Θάνατος των πασχόντων απο ασθένειες που απαιτούν φαρμακευτικές αγωγές και νοσοκομειακή περίθαλψη τα οποία σήμερα αλλά και αύριο δεν θα μπορούν να τα έχουν γιατί απλά το κράτος τα περικόπτει συνεχώς και με αυξανόμενους ρυθμούς.
Κύματα μετανάστευσης των νέων επιστημόνων της χώρας, πτυχιούχων που δεν μπορούν να εργαστούν στην Ελλάδα, αναζητούν εργασία σ' όλο τον πλανήτη.

Μετά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο η Ελλάδα, έδιωχνε τα παιδιά της στέλνοντάς τα στην Γερμανία, στην Αυστραλία, στην Αμερική για να λειτουργούν οι εκεί βιομηχανίες, να παράγουν και να πλουτίζουν με τα ελληνικά εργατικά χέρια.

Σήμερα δεν στέλνει εργατικά χέρια παραγωγής αλλά εξειδικευμένο επιστημονικό δυναμικό τόσο σημαντικό για την ανάπτυξη μιας χώρας και ενός έθνους που ξέρει να αξιοποιεί αυτού του είδους το ανθρώπινο δυναμικό.

Εξαθλίωση των δασκάλων σε όλα τα επίπεδα της εκπαίδευσης, καταστρέφοντας ταυτόχρονα την ελληνική παιδεία.
Εξαθλίωση των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία, γιατρούς και άλλο υγειονομικό προσωπικό που παραμένουν απλήρωτοι για τις εφημερίες τους για διάστημα πάνω από 8 μήνες.

Κλειστά φαρμακεία και φαρμακεία με λουκέτα γιατί απλά το κράτος που τους χρωστά μερικά δις, δεν τα καταβάλλει, αναγκάζοντάς τους να τα κλείσουν γιατί απλά δεν μπορούν να πληρώσουν τις φαρμακευτικές εταιρείες που ζητούν να εξοφληθούν μέσα σε 45 ημέρες.
Εξαθλίωση των εργαζομένων στις ένοπλες δυνάμεις και καταστροφή των δομών άμυνας της χώρας, με φαινόμενα έλλειψης καυσίμων σε περιπολικά της αστυνομίας, με νοθευμένα καύσιμα σε αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας με κίνδυνο πτώσης και θανάσιμων τραυματισμών των πιλότων.

Πλήρη εξαθλίωση και καταστροφή της μέσης ελληνικής οικογένειας που απειλείται και εκβιάζεται καθημερινά απο το ίδιο το κράτος, που ενώ μειώνει μισθούς και συντάξεις, δεν πληρώνει τις υποχρεώσεις του σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, ζητά νέους φόρους, νέα χαράτσια, νέες επιβαρύνσεις, αδυναμία ελέγχου της αγοράς με συνεχείς αυξήσεις των τιμών σε βασικά αγαθά.

Αλλά εκτός από τον ψυχρό κρατικό εκβιαστή που πρόσφατα και αυτός εκβιάζει και απειλεί με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς την περιουσία των ελλήνων που αφού του έχει κόψει στο μισό τις αμοιβές του του ζητά επιπλέον φόρους και έκτακτες εισφορές, η μέση ελληνική οικογένεια έχει στο "σβέρκο" του και τις καθημερινές πλέον απειλές απο τους ιδιώτες τραπεζίτες που ενώ έχουν γεμίσει τα ταμεία τους από τα λεφτά των ελλήνων φορολογουμένων μέσω του "νταβατζή" κράτους και της ονομαζόμενης ανακεφαλαιοποιηση των τραπεζών, συνεχίζουν να απειλούν τους οικογενειάρχες με κατασχέσεις, πλειστηριασμούς, εκβιασμούς, με απειλές αφαίρεσης της πρώτης κατοικίας του, αφήνοντας ολόκληρες οικογένειες κυριολεκτικά στο δρόμο.
Ο κατάλογος των αρνητικών και καταστροφικών επιπτώσεων του δόγματος των κυβερνώντων συνεργατών των ξένων δανειστών και τοκογλύφων δεν έχει τέλος.

Εάν συνεχιστεί η κατάσταση έτσι όπως έχει χωρίς σημεία ανάκαμψης, είναι βέβαιο οτι η Ελλάδα σύντομα δεν θα υπάρχει ως χώρα και ως Έθνος γιατί απλά δεν θα υπάρχουν Έλληνες πολίτες που να κατοικούν σ' αυτή την περιοχή.

Γιατί απλά ή θα έχουν εγκαταλείψει τα πάτρια εδάφη προς εξεύρεση καλύτερων και ανθρώπινων συνθηκών διαβίωσης, ή θα πεθαίνουν αβοήθητοι στα ανύπαρκτα δημόσια νοσοκομεία, ή θα οδηγούνται στις φυλακές απο τους δανειστές τους.

Μήπως έχει έρθει το τέλος του ευρώ ελέω κυρίας Μέρκελ;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου