10 Οκτ 2014

Ανοίγει τον φάκελο για το δημοτικό θέατρο Ζακύνθου ο δήμαρχος

Το δημοτικό θέατρο Ζακύνθου του οποίου οι εργασίες έχουν σταματήσει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα,  θέλει να ανοίξει το φάκελο του έργου για την όσο ταχύτερη παράδοση του στο κοινό ο Παύλος Κολοκοτσάς σε συνεργασία με τη Διαχειριστική Αρχή.


Επιπλέον η νέα δημοτική αρχή αναμένει να γίνουν τροποποιήσεις στην μελέτη προκειμένου να μειωθεί ο επιπλέον προϋπολογισμός που απαιτείται για την κατασκευή του περιβάλλοντα χώρου αλλά και του μηχανολογικού εξοπλισμού.

Σε δηλώσεις από τον Δήμαρχο Παύλο Κολοκοτσά που έγιναν μετά την συνάντηση που είχε με τον Περιφερειάρχη Θεόδωρο Γαλιατσάτο και τη Διαχειριστική Αρχή, ανέφερε:

«Ο ανάδοχος κ. Κουλιούσης ολοκλήρωσε το έργο που έχει αναλάβει με το ποσό των 5,9 εκατομμυρίων ευρώ και τώρα ζητάμε την χρηματοδότηση δύο ακόμη έργων για τον εξοπλισμό και τον περιβάλλοντα χώρο.
Το συζητάμε και εκεί θα έχουμε νέες εργολαβίες και όχι τον σημερινό ανάδοχο ο οποίος ζητά κάποια χρήματα επιπλέον για το έργο, επίσης θα υπάρξουν τροποποιήσεις, καθώς δεν είναι δυνατόν να δαπανηθούν 900.000 Ευρώ για τον περιβάλλοντα χώρο.

Θα κινηθούμε με γνώμονα την οικονομία, αλλά το έργο θα παραδοθεί. Αν υπάρχουν παραλείψεις, αυτές θα διερευνηθούν από νομικούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου