28 Σεπ 2014

Άδωνις ο Βάρβαρος βάζει βόμβα στα θεμέλια της ΝΔ

Το απίστευτο είναι ότι μετά, τα όσα είπε για τα λεφτά του και προσπάθησε να το μαζέψει, είπε κάτι ακόμα χειρότερο πως «θα είναι αυτοκτονία του ελληνικού λαού αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία». Από ότι φαίνετε θέλει να διαλύσει το κόμμα στο οποίο πήγε σώγαμπρος, δηλαδή τη ΝΔ και μετά τη καταστροφή που έφερε στο χώρο της υγείας.


Τα αποτελέσματα των ενεργειών του τα ζουν στο πετσί τους οι ασφαλισμένοι και οι συνταξιούχοι, πιστοποιώντας ότι ο συγκεκριμένος κύριος είναι «επικίνδυνος» όχι μόνο για το Εθνικό Σύστημα Υγείας, ο Αντώνης Σαμαράς τον άφησε ελεύθερο να προχωρήσει στην διάλυση της περίθαλψης.

Η συμπεριφορά του απωθεί τους ψηφοφόρους της ΝΔ και τους οδηγεί απευθείας στην αγκαλιά του ΣΥΡΙΖΑ. «Οι Έλληνες θ’ αυτοκτονήσουν αν ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ», υποστήριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM ενώ παράλληλα επέμεινε στις δηλώσεις του περί απόσυρσης των καταθέσεών του από τις τράπεζες αν ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνήσει.

Επενδύοντας  για πολλοστή φορά στην τακτική της τρομολαγνείας ο βουλευτής της ΝΔ επισημαίνει πως «ο ελληνικός λαός έχει αυτοκτονήσει πολλές φορές στην ιστορία διά των εκλογών, δεν είναι η πρώτη φορά που θα αυτοκτονήσει τώρα, αν πέσει η κυβέρνηση και ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ. Διότι θα μπει η χώρα σε μια παρατεταμένη αστάθεια και από εκεί που φεύγαμε από το Μνημόνιο, θα ξαναγυρίσουμε στο Μνημόνιο».

Υπενθυμίζουμε στον κ. Γεωργιάδη ότι ο ελληνικός λαός αυτοκτονεί λόγω των μνημονιακών πολιτικών των τελευταίων κυβερνήσεων που και ο ίδιος στηρίζει «με νύχια και με δόντια».

Υπενθυμίζουμε πως χιλιάδες Έλληνες ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας εξαιτίας των μνημονιακών επιλογών και όχι επειδή ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ.
Σχετικά με τις δηλώσεις του περί bank run, δήλωσε πως δεν ανασκευάζει αλλά «αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω, θα το έλεγα λιγότερο ωμά».
Δεν παρέλειψε να επιτεθεί και σε στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναρωτώμενος: Είναι δυνατόν να κατηγορούμαι εγώ για την τραπεζική πίστη και να είναι υπερασπιστής της ο Λαφαζάνης που έγραφε στο iskra να πάμε πίσω στη δραχμή;
Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε επίσης ότι η εικόνα πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι νικητής είναι «ψευδής» γιατί «δεν έχει πουθενά αυξημένα ποσοστά (στις δημοσκοπήσεις), αλλά στην καλύτερη γι’ αυτόν δημοσκόπηση, αυτή του κ. Κούλογλου, είναι δύο μονάδες κάτω».

Αυτός είναι ο πολιτικός πολιτισμός της ΝΔ;
Κι όμως ο Σαμαράς τον αφήνει ανενόχλητο να επιτελέσει το καταστροφικό του έργο έχοντας την εντύπωση ότι η πολιτική είναι κάτι σαν να πουλάς βιβλία ή πορτοκάλια…
Όμως από την άλλη μεριά θα έλεγε κανείς ότι καλά κάνει ο κ. Γεωργιάδης,  αφού στο εσωτερικό της ΝΔ και οι… πέτρες γνωρίζουν ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος μόνο κακό κάνει στην παράταξη και παρόλα αυτά εξακολουθούν να τον κρατούν, ενώ στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους τον κατηγορούν όπου σταθούν κι όπου βρεθούν.

Όσο λοιπόν τα στελέχη της ΝΔ δέχονται να τους εκπροσωπεί ένας καταστροφολόγος των τηλεοπτικών παραθύρων τότε η κατρακύλα της ΝΔ είναι αναπόφευκτη… Να τον χαίρεστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου