9 Σεπ 2012

Τι λέει ο γιος της σατανικής παπαδιάς


"Ο δράστης μου είχε "προαναγγείλει" το έγκλημα!"
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας 
«ο Τύπος της Κυριακής» ο 40χρονος αγρότης είχε "προαναγγείλει" στο μεσαίο παιδί του πατέρα Αθανάσιου τον τόπο του εγκλήματος αλλά και το όπλο που θα χρησιμοποιήσει! «Ο Νίκος μου είπε μια μέρα που τον είχα συναντήσει στην ταβέρνα της μητέρας μου ότι το χόμπι του είναι το κυνήγι και ότι έχει δύο κυνηγετικά όπλα.


Είχε έρθει στο χωριό για το πανηγύρι ενόψει της γιορτής της Παναγίας και θα έμενα στον ξενώνα μας.
Μου είπε ότι στην περιοχή του Σαμικού έχει ένα χωράφι με ελαιόδεντρα εκεί όπου υπάρχει μια πινακίδα σε σχήμα χελώνας», εξομολογήθηκε στην κατάθεση του ο 25χρονος γιος του ιερέα.

Μάλιστα όπως είπε μέχρι την ημέρα που του συστήθηκε ο δράστης στα Πυρά, τον συναντούσε παντού, σε ταβέρνα στη Ζαχάρω, σε καφετέρια στην Αρχαία Ολυμπία, κατά τη διάρκεια των διακοπών που έκανε με τη μητέρα του και τον αδελφό του.
Ο πόνος τους είναι ανείπωτος, καθώς θα αναγκασθούν να βρεθούν αντιμέτωποι με τη μάνα τους και τις δραματικές αποκαλύψεις για τον «βίο και την πολιτεία της».
Μια μάνα που σε τέσσερις μήνες θα γίνει γιαγιά, στο πρώτο της εγγόνι!

"Παπαδιά, με φάγανε", ήταν τα τελευταία λόγια του ιερέα Αθανάσιου Αυγερόπουλου, λίγο πριν ξεψυχήσει, στο ξέφωτο της εθνικής οδού Πύργου-Κυπαρισσίας.
Σε αυτές τις ύστατες αναπνοές του, πίστεψε ότι ο άνθρωπός του, η γυναίκα του η Δώρα, θα έτρεχε ουρλιάζοντας από πανικό και πόνο κοντά του...

Πού να φανταστεί ότι τη στιγμή που εκείνος ξεψυχούσε, αυτή μόλις είχε ολοκληρώσει το δολοφονικό της σχέδιο, με ψυχρότητα που συγκλονίζει..


Ο παπα θανασης ηταν δεμένος με τον 84χρονο πατέρα του και τις 2 αδελφές του

Από μεσοαστική οικογένεια καταγόμενος ο παπα-Θανάσης, γεννήθηκε στις 31 Δεκεμβρίου του 1960.
Ηταν πολύ δεμένος με τις δύο αδερφές του, καθώς και με τον 84χρονο σήμερα πατέρα του, που έζησε τον σκληρό κι απάνθρωπο θάνατο του παιδιού του.
Η δολοφονία του αποκάλυψε στους γιους του το οικογενειακό δράμα που παιζόταν χρόνια στο ίδιο τους το σπίτι.

Τι αναφέρει ο Ι. Μιχόπουλος στην κατάθεσή του

Ο φυλακισμένος βαρυποινίτης, που κατάγεται από τους Κρουνούς Ηλείας, ζητούσε οικονομική στήριξη από τον παπά κι η σύζυγός του τον άνθρωπο που θα σκότωνε τον άντρα της. Από τον Μάρτιο του 2011 μέχρι και τον Μάιο του 2012, η Θεοδώρα Καρβέλα διατηρούσε παράνομη ερωτική σχέση με τον Μιχόπουλο και σε όλο αυτό το διάστημα έψαχνε τρόπο να βάλει μπρος το σατανικό της σχέδιο.


Η Θεοδώρα Καρβελά σού είχε πει ότι θέλει να τη βοηθήσεις να σκοτώσει τον άντρα της ή να τον σκοτώσεις εσύ;

Ναι τηλεφωνικά και πριν από ένα χρόνο περίπου η Θεοδώρα μού είχε πει ότι θέλει να βγάλει από τη μέση εννοώντας να σκοτώσει με κάποιο τρόπο τον άντρα της.
Από αυτό που μου είπε εγώ φοβήθηκα και της είπα να μη με μπλέκει με τέτοια πράγματα.
Αλλη φορά δεν μου ανέφερε τέτοια πράγματα».

Από τον Μιχόπουλο, γνωρίζει τον φίλο του Νίκο Παναγόπουλο, γεννημένο στις 6/10/1971 στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, κάτοικο Κρουνών Ηλείας, παντρεμένο με τη Μαρία Τσαγκάρη και πατέρα ενός παιδιού.
Ο Παναγόπουλος ευάλωτος καθώς ήταν και τυφλωμένος από ερωτικό πάθος δεν άργησε να γίνει ο εκτελεστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου