6 Σεπ 2012

Η Σεξομανής παπαδιά με τα κόκκινα εσώρουχα


Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον βίο και πολιτεία της δολοφόνου παπαδιάς, που σκάρωνε επί χρόνια τη δολοφονία του ιερέα συζύγου της, όμως δεν έπαιρνε διαζύγιο γιατί ήθελε να της μείνει η περιουσία του!


Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, ο δράστης δεν ήταν ο μοναδικός εραστής της παπαδιάς, αφού διατηρούσε δεσμό και με βαρυποινίτη από τις φυλακές Άμφισσας, που γνώρισε μέσω του νεκρού ιερέα!
Η παπαδιά δελέασε μέχρι και με 2300 ευρώ τον παλιό εραστή της για να δολοφονήσει το σύζυγό της, που αφού αρνήθηκε, της γνώρισε τον 41χρονο τωρινό εραστή της!

Οι πικάντικες λεπτομέρειες όμως συνεχίζονται, καθώς όπως η ίδια ανέφερε σε αστυνομικούς, ο δράστης “είχε πολύ καλές σεξουαλικές επιδόσεις” και επειδή εκείνη ήθελε σεξ τουλάχιστον τρεις φορές την μέρα, έδινε Βιάγκρα στους εραστές της για να μπορούν να την ικανοποιούν!

Επίσης, αυτό που σχολιάστηκε εντόνως ήταν το κόκκινο σουτιέν που φορούσε η παπαδιά την ώρα που οδηγούνταν στον εισαγγελέα, με αστυνομικούς να σχολιάζουν μεταξύ σοβαρού και αστείου πως, “Παπαδιά με κόκκινα εσώρουχα πρώτη φορά βλέπουμε!”

1 σχόλιο:

  1. Ο άτυχος ιερέας πήγαινε στις φυλακές της Άμφισσας και εξομολογούσε κρατούμενους. Εκεί γνώρισε και έναν βαρυποινίτη, που είχε σκοτώσει τον πατέρα του! Με τον καιρό ανέπτυξε φιλική σχέση μαζί του και είναι χαρακτηριστικό, πως ο κρατούμενος στις 5ήμερες άδειες που έπαιρνε, πήγαινε από το σπίτι του ανυποψίαστου ιερέα. Εκεί η πουτάνα τα έφτιαξε μαζί του και γαμιότανε ασύστολος, μάλιστα η πουτάνα παπαδιά αποκάλυψε στον βαρυποινίτη εραστή της, το σχέδιο δολοφονίας του άντρα της και του ζήτησε βοήθεια. Εκείνος αρνήθηκε, αφού όπως της είπε τον συμπαθούσε και δεν ήθελε να ''φορτωθεί'' ακόμα μία δολοφονία. Όσες φορές και αν του ζήτησε συνεργασία η παπαδιά, ο ισοβίτης ήταν αμετάπειστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου