1 Αυγ 2012

Αγνοείται η μητέρα του Michael Jackson για μια εβδομάδα

Κάντε like στο blog μας στο facebook

Είναι απίστευτος πόλεμος που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα αδέλφια του Michael Jackson για την τεράστια περιουσία του.

Πίσω από την περίεργη εξαφάνιση της Katherine Jackson φέρετε να κρύβεται η Janet Jackson, όπως και πίσω από την αρπαγή των παιδιών. Πού θα καταλήξει αυτός ο πόλεμος κανείς δεν ξέρει. Το σίγουρο είναι ότι τα πράγματα βγαίνουν εκτός ελέγχου.


Η μητέρα του Michael Jackson, Κatherine αγνοείται εδώ και μια εβδομάδα και η οικογένεια έχει χωριστεί στα δύο. Από τη μία πλευρά βρίσκονται τα εγγόνια της και η δικηγόρος τους που υποστηρίζουν ότι δεν έχουν καμία επικοινωνία μαζί της μια βδομάδα τώρα

Οργισμένος με τους δικηγόρους που έχουν αναλάβει την διαχείριση της περιουσίας του αδερφού του είναι ο Randy Jackson Ο αδερφός του Michael Jackson θεωρεί ότι σκοπεύουν να πάρουν τη θέση της μητέρας του και ουσιαστικά στο τέλος να την σκοτώσουν.

Με την μητέρα του και τα ανίψια του να βρίσκονται ανάμεσα στο κοινό του, αποφάσισε να στείλει ένα μήνυμα προς πολλές κατευθύνσεις. «Η οικογένεια είναι πολύ σημαντική και εμείς είμαστε οικογένεια», δήλωσε ο Jermaine Jackson πριν ξεκινήσει το τραγούδι με τον Marlon και τον Tito. «Μερικές φορές τα πράγματα μοιάζουν να είναι μπερδεμένα, επειδή μπορεί να είμαστε το ίδιο, αλλά δεν σκεφτόμαστε ακριβώς ίδια. Ότι και να συμβεί, ότι και να λέγεται είμαστε ένα. Η οικογένεια είναι ένα, είμαστε μια οικογένεια», ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου