Διαβάσαμε στην ήμερα τση Ζάκυνθος πως:
«Μετά τις συναντήσεις που έγιναν σε ξενοδοχείο του Λαγανά,
καθώς και στο Επιμελητήριο, οι ξενοδόχοι καταγράφουν τις ανάγκες που έχουν για
την προμήθεια αγροτικών προϊόντων, προκειμένου να εξυπηρετήσουν 500.000
τουρίστες.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως σε ό,τι έχει να κάνει με τη
ντομάτα, η μικρότερη ποσότητα που θα πρέπει να συγκεντρωθεί είναι 840 τόνοι!
Παράλληλα, τα ξενοδοχεία χρειάζονται 750 τόνους κρασί, 600.000 μαρούλια και 300
τόνους πατάτα!»
Καλά πλακά μας κάνουν όλοι; Πότε αγόρασαν απ’ τον παραγωγό
και ποια είναι η πραγματική παραγωγή του νησιού μας;
Άλλα και το κόστος παραγωγής ποιο είναι;
Κατά συνέπεια οι ξενοδόχοι που οι περισσότεροι ταΐζουν και ποτίζουν
τσάμπα τους τουρίστες θα αναζητήσουν προϊόντα φτηνά, αυτά που ονομάζουμε πλαστικά
και είναι γεμάτα χημικά για γρήγορη παραγωγή σε μεγάλες ποσότητες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου