30 Μαΐ 2012

Η κοινωνία είναι αγανακτισμένη

Συντάκτης Ζακυνθινή Αλεπού

Περισσεύει η αγανάκτηση κι ο θύμος στη ζακυνθινή κοινωνία, με τη άθλια οικονομική κατάσταση που επικρατεί στο νησί μας εξ αιτίας των δυσβάστακτων φόρων που καθημερινά λαμβάνουν ειδοποιητήρια για να πληρώσουν  οι συμπολίτες μας από την εφορία αφ’ ενός, καθώς επίσης  από την μειωμένη κίνηση στον τουριστικό τομέα, από τη γραφειοκρατία, την ακριβά στην αγορά, και το γεγονός ότι το κράτος έχει γίνει ανάλγητο.
Έχει πάψει ο κόσμος να έχει εμπιστοσύνη στο κράτος και στους κυβερνόντες, που το μόνο επιχείρημα που μας προβάλουν είναι ότι κινδυνεύει να χρεοκοπήσει η Ελλάδα.
Ε και!!!
Εδώ έχει πλέον χρεοκοπήσει ο Έλληνας!
Δεν έχουμε όλοι τα εκατομμύρια του Βενιζέλου, του Σαμαρά, του Παπαδήμου και των άλλων επίδοξων σωτήρων μας.
Πρέπει κύριοι να το καταλάβετε ότι με τη πολιτική που ακολουθήτε κι όποια δεν επηρεάζει μόνο τη Ζάκυνθο, αλλά όλη την ελληνική κοινωνία, οδηγείται τον τόπο σε περιπέτειες της οποίες κανείς δε μπορεί με βεβαιότητα να πη ποια κατάληξη θα έχουν, διότι είμαστε ένα βήμα πριν την κοινωνική έκρηξη.
Ο Γιωργάκης ξεκίνησε και πήγε διακοπές στη Κρήτη, γιατί ήθελε να ξεκουραστεί μετά την τόση προσπάθεια που κατέβαλε για να καταστρέψει τους έλληνες, και τον υποδεθήκαν ψύχρα αλλα πολιτισμένα, και βεβαία δεν κάλεσαν λιμουζίνα να τον πάρει απ’ το αεροπλάνο.
Την επομένη ώμος;
Κι αυτό αφορά και όλους τους άλλους που μας έφεραν εδώ με στόχο να μας εξαθλιώσουν και να δώσουν όλο τον ορυκτό μας πλούτο για μια φέτα ψωμί στους αφέντες τους.
Καταλάβετε το καλά οτι μετά τις εκλογές πρέπει  στρώστε τον κώλο σας κάτω και κάντε κυβέρνηση που να πάρει φιλολαϊκά μετρά, διαφορετικά δε θα έχετε που να σταθείτε και που να βρεθείτε!
Αρκετά σας ανεχτήκαμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου