31 Ιουλ 2012

DNA από 4 άνδρες για την υπόθεση της 15χρονης

Κάντε like στο blog μας στο facebook

Όλους όσους γνωρίζουν οτιδήποτε για τον τραυματισμό της 15χρονης 
καλεί η Αστυνομία να επικοινωνήσουν και να δώσουν πληροφορίες έστω και ανώνυμα στο νούμερο  210 6411 111, σε μια προσπάθεια να συλλέξει επιπλέον πληροφορίες για τον σοβαρό τραυματισμό της στην Πάρο...


Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας που βρίσκεται στην Πάρο, λαμβάνει DNA από κάθε άτομο το οποίο θεωρεί ύποπτο και ήδη έχουν λάβει DNA από τέσσερις άνδρες.

Να σημειωθεί ότι χθες ο ιατροδικαστής Νίκος Καλόγριας δημοσιοποίησε ότι εντοπίστηκε ανδρικό γενετικό υλικό στα ρούχα και σε διάφορα σημεία του σώματος της 15χρονης κοπέλας, σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα από τους εργαστηριακούς ελέγχους DNA. 

\Όπως δήλωσε ο κ. Καλογριας, "το στοιχείο αυτό σε συνδυασμό με τις εκχυμώσεις που βρέθηκαν στον λαιμό του παιδιού, που κι αυτές ήταν ύποπτες για ισχυρά πίεση από κάποιο επίμηκες όργανο όπως ένα φουλάρι ή κάποιο ρούχο, και τις πληροφορίες που μας τέθηκαν υπόψη από τη μητέρα ότι το παιδί βρέθηκε χωρίς το κάτω μέρος του μαγιό και το σορτς, τα οποία βρέθηκαν σε απόσταση ενός μέτρου, έβαζαν την υποψία της εγκληματικής ενέργειας ως πρώτη πιθανότητα".

Η κατάσταση της υγείας του κοριτσιού παραμένει κρίσιμη. Έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου.

Πηγή MEGA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ΕΔΩ ελεύθερα την γνώμη σου